W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » De vorba cu juniorii, National, Volei » “Am muncit de două ori mai mult pentru meciurile din retur.” Vezi declarațiile junioarelor de la B.P. Hașdeu Buzău

“Am muncit de două ori mai mult pentru meciurile din retur.” Vezi declarațiile junioarelor de la B.P. Hașdeu Buzău

CS B.P. Hasdeu Buzau volei junioare Echipa de volei CS B.P. Hașdeu Buzău a terminat de disputat toate meciurile în seria A din cadrul Campionatului Național de volei divizia junioare. Echipa buzoiană a pierdut primele două meciuri, dar a încheiat grupa cu un bilanț de 3 victorii și 3 înfrângeri, având asigurat locul 2 chiar dacă ocupanta locului 3 are un meci mai puțin disputat. 

Ultima etapă din grupă pentru buzoience a avut loc la Toplița, jocul fiind decisiv pentru accederea la faza semifinală de pe locul 2 în grupă. Elevele pregătite de Ion Popescu au reușit un joc foarte bun, obținând victoria în 3 seturi: 25-15, 25-15, 25-13.

Iată ce ne-au declarat 4 jucătoare din tabară buzoiană la sfârșitul partidelor din seria A:

Teodora Panait Teodora Elena Panait (căpitan-centru): – Suntem foarte bucuroase că ne-am calificat la faza semifinală. Ne-am dorit acest lucru şi am muncit de două ori mai mult pentru meciurile din retur. Toate ne-am ambiționat, am colaborat și îndrumate de domnul profesor am reuşit. Atât eu cât şi colegele mele am evoluat foarte mult, atât fizic, cât şi psihic, de la începutul competiției şi până în prezent. Toate meciurile ne-au unit şi mai mult şi încet-încet am reuşit să arătăm că suntem o echipă până la sfârşit, indiferent de rezultat. Acest lucru ne-a întărit şi ne-a dat încredere în noi, astfel încât am reuşit să dăm tot ce e mai bun. Până la turneul semifinal ne-am propus să ne antrenăm la fel de serios, pentru a-l face pe domnul profesor mândru de noi. Vrem să vadă că noi chiar ne dorim să jucăm un volei de calitate.

 Ioana Raican Răican Ioana (ridicator): Din punctul meu de vedere această etapa a însemnat pentru echipă o perioadă de evoluție. Jocurile au fost echilibrate, având și momente dificile, dar și momente în care ne-am revenit spectaculos. Consider că echipa s-a unit și mai mult încercând să încurajăm jucatoarele accidentate, acest lucru determinându-ne să fim mult mai luptătoare în teren. Faptul că ne-am calificat, ne-a oferit mai multă încredere pentru turneul semifinal. Promitem că vom munci din greu și vom arăta de ce suntem în stare. Suntem conștiente de nivelul ridicat al adversarelor și că ne asteapta meciuri grele, însă sunt convinsă că vom avea parte de rezultate cel puțin mulțumitoare.

 Denisa Vlad Irina Denisa Vlad (libero): În primul rând vreau să spun că această etapa a fost una formală pentru echipa noastră. După fiecare meci am avut câte ceva de învățat, ajungând să ne găsim atât punctele slabe, cât și punctele tari. În al doilea rând, echipa a fost foarte receptivă la tot ce ne învață  antrenorul, astfel încât echipa devenise din ce în ce mai omogenă și din ce în ce mai luptătoare . Echipele adverse au fost foarte fair-play, fiecare dintre acestea dorindu-și victoria. Pentru fiecare meci au fost depuse eforturi pentru a-l câștiga și niciodată nu dispăruse dorința de victorie și spiritul de competivitate. Ultimul meci a fost unul obositor datorită drumului foarte lung pe  care l-am parcurs , dar prin toată această oboseală se afla dorința prea mare de a încheia cu o victorie aceasta etapă. Mulțumim domnului antrenor pentru că a reușit să ne aducă spre o victorie frumoasă și felicitări echipei mele pentru mobilizarea și dorința de care am dat dovadă în joc!

Beatrice Cofeleasa Beatrice Cristina Cofeleașă (centru): Pot spune că sunt mulțumită de evoluția noastră ca echipă, ne-am maturizat și am început să conștientizăm că voleiul nu este doar un sport, ci și o pasiune care este strâns legată de noi nu numai fizic, ci și emoțional. Am întâlnit adversari ce ne-au pus în dificultate, am avut parte atât de clipe de tristețe, cât și de bucurie. Totuși, experiența căpătată în tot acest timp ne va ajuta mai departe. Gândul că ultimul meci pe care l-am disputat împotriva fetelor de la Toplița este decisiv ne-a determinat și ne-a făcut să ne dorim victoria în mod expres. Ceea ce ma bucură în mod personal, este că toate echipele au dat dovadă de fair-play, acest lucru cântărește mult în viața unui sportiv. Sper să avem un parcurs cât mai bun și mai departe. Mult succes celorlalte echipe calificate și țin să le mulțumesc celor care ne sprijină, conteaza foarte mult in evoluția noastră.

Lotul echipei CS B.P. Hașdeu Buzău: Teodora Panait (căpitan), Beatrice Cofeleașă, Alexandra Rusu, Ioana Răican, Bianca Pătrașcu, Denisa Vlad (libero), Maria Ciupitu,  Teodora Popescu, Alice Tătaru, Adriana Alexandru, Alexia Bulete, Cătălina Potîrniche. Antrenor: Ion Popescu.

 

Etichete:, , , , , , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org