W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » National, Volei » Avem o băcăuancă în echipa națională de volei feminin speranțe!!!

Avem o băcăuancă în echipa națională de volei feminin speranțe!!!

Mădălina Airoaie face parte din lotul României care se va deplasa în Bulgaria pentru Balcaniada de volei feminin speranțe.

madalina airoaie După mai bine de 15 ani de absență, o jucătoare formată la CSS Bacău va purta tricoul echipei naționale a României la o competiție internațională de volei feminin, la nivel de junioare.

La lotul național de volei fete speranțe au fost convocate în prima fază 28 de jucătoare. După două etape de selecție, antrenorii Mircea Spătăcean și Adrian Mihăilă au ales 12 fete care vor reprezenta România la Balcaniada destinată fetelor născute în 2002 sau mai mici.

Mădălina Airoaie joacă pe postul de trăgător secund și este pregătită de profesorul Dumitru Matanie. În anul 2015 a câștigat, cu echipa CSS Bacău, medalia de aur la divizia minivolei.

“Sincer, mă bucur foarte mult că avem o sportivă din Bacău în echipa națională care va participa la Balcaniadă. După foarte mult timp avem o băcăuancă get-beget în lotul național. Îmi pare rău că nu e în lot și cealaltă fată care a fost convocată (Nicola Juncu). Pentru mine e o surpriză neplăcută că nu a rămas și Nicola, dar asta este decizia antrenorilor de la lot. Nu știu exact criteriul, dar probabil nu e o chestie de valoare în cazul ei, ci de înălțime” ne-a declarat antrenorul Dumitru Matanie.

madalina airoaie (2) Despre Mădălina, antrenorul băcăuan ne-a specificat: “Sunt multe calități care o recomandă la lot, în principal cele morale. Nu poți face sport fără ele, degeaba ai o valoare foarte mare dacă nu îți dorești cu adevărat. La turneul final din acest an a dat dovadă de ambiție și de luptătoare. Chiar dacă a avut o entorsă foarte gravă și-a dorit cu tot dinadinsul să joace și următorul meci. Pe lângă calitățile morale, o recomandă și înălțimea și forța. A progresat foarte mult în acest an și eu cred că o să continue pe această linie. Trebuie să reținem că inițial au fost 28 de fete convocate și Mădălina a rămas în primele 12.”

Balcaniada de volei feminin speranțe va avea loc în perioada 13-17 iulie, în Bulgaria, în localitatea Kazanlak.

Hai România!!!

 

Etichete:, , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org