W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Fotbal, International » Brazilia eliminata de la Copa America dupa loviturile de departajare

Brazilia eliminata de la Copa America dupa loviturile de departajare

Brazilia Paraguay Copa America 2015 Brazilia si Paraguay s-au intalnit in sferturile de finala in Copa America 2015, echipa antrenata de Dunga fiind eliminata dupa disputarea loviturilor de departajare.

Brazilienii, fara Neymar, au marcat primii in minutul 15, prin Robinho, din centrarea lui Dani Alves. De mentionat ca Robinho a bifat cea de-a 99-a prezenta pentru A Seleção. Lucrurile pareau sa functioneze pentru echipa lui Dunga, dar paraguayenii nu au cedat si au obtinut o lovitura de pedeapsa dupa un hent in careu al capitanului Thiago Silva. Gonzalez nu s-a pierdut cu firea de la punctul cu var si egaleaza in minutul 72. Brazilia a mai avut doua ocazii importante, dar fara a schimba scorul pe tabela, cele doua echipe ajungand astfel la loteria penalty-urilor.

Fernandinho si Osvaldo Martinez au inscris in prima serie, urmand apoi ratarea  brazilianului Everton Ribeiro, sutul sau pe jos nefiind cadrat pe poarta. Victor Caceras, Miranda si Raul Bobadilla au marcat, iar dupa cea de-a treia serie, nationala Paraguayului conducea cu 3-2. Au urmat alte doua ratari, cate una de fiecare echipa, suturile lui Douglas Costa si Roque Santa Cruz fiind peste poarta. Philippe Coutinho egaleaza la 3, dar Derlis Gonzales mai marcheaza o data de la 11 metri, de aceasta data fiind lovitura decisiva, iar nationala Paraguayului se califica in semifinale.

In penultimul act al competitiei, Paraguay va intalni Argentina, nationala lui Messi fiind calificata in acest act tot dupa disputarea loviturilor de departajare (5-4 in fata Columbiei. In cealalta semifinala se vor intalni Chile (tara gazda) si Peru.

Foto: Nelson Almeida/AFP/Getty Images

 

Etichete:, , , ,

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org