W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Handbal, International » C.E. handbal junioare: Tricolorele reusesc o victorie la scor in Grupa Principala! Romania-Slovenia 34-25 (18-17)

C.E. handbal junioare: Tricolorele reusesc o victorie la scor in Grupa Principala! Romania-Slovenia 34-25 (18-17)

Romania CE handbal feminin under 17 In primul meci de la contopirea grupelor A si B, in Main Round, Romania a invins la scor nationala Sloveniei si are nevoie doar de un rezultat de egalitate, in ultimul meci din grupa, pentru accederea in semifinalele competitiei.

Tricolorele s-au calificat in Main Round la Campionatului European de handbal feminin under 17 din Macedonia, dar fara puncte din cauza meciului pierdut cu Rusia si avea nevoie de doua rezultate pozitive pentru a spera la calificarea in semifinale.

Marti seara, in primul joc de la contopirea grupelor A si B, Romania a intalnit Slovenia, echipa cu un punct in Main Round, dupa egalul cu Suedia.

La inceputul partidei, Slovenia a condus in cateva randuri pe tabela, dar tricolorele au fost inspirate in faza ofensiva si au preluat conducerea. Romania a condus si la 3 lungimi, 17-14, dar Slovenia a incheiat prima repriza doar la un gol distanta, 18-17.

Romania a fost egalata la 19 in repriza secunda, dar din acel moment fetele antrenate de Mariana Tirca au fost ne neoprit. Tricolorele si-au marit avantajul treptat, marcand din toate pozitiile posibile, chiar si din aruncari de la 11 metri, 24-20, 26-22, 32-25. Slovenele nu au mai reusit revenirea pe final de meci, iar tricolorele obtin prima victorie in Grupa Principala. Sorina Tirca a fost cea mai buna marcatoare a intalnirii, cu 9 goluri marcate, fiind desemnata si cea mai buna jucatoare din tabara tricolorelor.

Aceasta victorie la scor este datatoare de sperante, Romania mai avand nevoie doar de un egal in ultima partida din Main Round, cu Suedia, pentru accederea in semifinalele competitiei.

In celalalt meci din Grupa Principala 1, Rusia a zdrobit Suedia, cu 34-19 (10-15).

Romania: Daciana Hosu, Elena Nagy – Elena Verde (3), Bianca Dinut (1), Alexandra Badea (4), Claudia Lacatus, Sorina Tirca (9), Alexandra Munteanu (3), Ingrid Bodo, Teodora Popescu (4), Cristina Cretu, Raluca Petrus (2), Daria Bucur (4), Alexandra Banciu (1), Elena Serban, Andreea Tecar (3). Antrenor principal: Mariana Tirca.

Clasament grupa Principala 1, dupa doua jocuri: 1) Rusia 3 p.; 2) Romania 2 p.; 3) Slovenia 1 p.; 4) Suedia 1 p.;

Foto: www.mk2015.ehf-euro.mk

 

Etichete:, , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2021 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org