W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Alte sporturi, Bacau, Inot, Locale, National » Camelia Potec, de vorba cu presa in vizita la Bazinul Olimpic din Bacau

Camelia Potec, de vorba cu presa in vizita la Bazinul Olimpic din Bacau

Camelia Potec Vineri, 11 martie 2016, presedintele Federatiei Romane de Natatie si Pentatlon Modern a vizitat Bazinul Olimpic de Inot din Bacau, iar cu aceasta ocazie Camelia Potec a discutat mai multe subiecte cu presa prezenta la fata locului.

Despre Campionatele Nationale desfasurate in Bazinul Olimpic din Bacau: – As dori sa va zic cateva cuvinte despre vizita noastra. In aceasta luna incep Campionatele Nationale (sarituri in apa si inot), ambele competitii sunt organizate aici, la Bacau. Saptamana viitoare sunt Campionatele Nationale la sarituri in apa si peste doua saptamani inotul (23-27 martie). Noi speram intr-un numar de participanti intre 5 si 10 la suta mai multi decat anul trecut.

Despre pregatirea bacauanilor din lotul olimpic: – Aici exista doi sportivi din lotul olimpic si medaliatul la Campionatele Europene de juniori la sarituri in apa. Am venit sa vedem daca toate lucrurile decurg bine in pregatirea sportivilor nostri. Anul acesta sportivii au si doua cantonamente afara, unul s-a desfasurat deja in februarie si celalalt va avea loc in luna aprilie. Ei nu s-au plans de conditiile de aici, le-au convenit sa se pregateasca la Bacau. Nu au cerut cantonamente in alta parte a tarii, ci doar aceste cantonamente in strainatate.

Despre copii si juniori: – La nivel de copii si juniori am avut o crestere foarte mare anul trecut si s-au schimbat si varstele. Ne-am implicat in foarte multe programe de a vorbi despre benefiicile acestui sport, ca sa avem sportivi de performanta trebuie sa avem sportivi care sa practice si sa iubeasca inotul. Avem o crestere destul de mare, de 20-30 la suta, si vorbim aici de numarul de legitimati.

Despre infiintarea unui centru de excelenta in Bacau: – Intotdeauna este loc de mai bine pentru ca aceasta colaborare sa fie benefica pentru sportivii si antrenorii nostri. Am vorbit si despre infiintarea unui centru de excelenta, dar vom avea mai multe detalii, peste doua saptamani, la Campionatele Nationale. Noi am discutat ca si proiect de viitor. Este important sa prindem un ciclu olimpic. Vorbim de performante la nivel mare si ca sa crestem acesti copii din centrele de excelenta ne trebuie cel putin 4 ani de zile.

Despre colaboratori si parteneri: – Avem parteneri puternici, dar intotdeauna avem nevoie de mai multi parteneri. Este adevarat ca rezultatele sunt bune la natatie, dar nu extraordinare. Cand sportivii nostri vor avea rezultate si mai bune, calificari in finale si medalii, cu siguranta vor fi si mai multi parteneri.

Despre bazine noi de inot: – Am progresat si la capitolul bazine de inot. La Oradea se construieste un centru foarte mare de natatie si anul viitor vom avea cel mai mare centru de natatie, la Otopeni, lucrarile sunt destul de avansate. Se lucreaza la inca doua bazine Olimpice la Braila si Constanta. Bazinul Lia Manoliu din Bucuresti va intra in reparatie, atat cel interior cat si cel exterior. Este adevarat ca nu se pot face de pe o zi pe alta, tot ce inseamna reparatie si constructie de piscina dureaza ani buni.

Despre sportivii calificati la Jocurile Olimpice: – In momentul de fata avem un sportiv (Robert Gilnta) si un antrenor care ne vor reprezenta la Jocurile Olimpice. La aceste Campionate Nationale vom stabili componenta stafetei de 4×100 liber baieti pe care incercam sa o calificam la Jocurile Olimpice.

 

Etichete:, , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org