W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » National, Volei » Cristina Poncea si Madalina Vintila participa la Campionatul National de volei pe plaja, divizia junioare

Cristina Poncea si Madalina Vintila participa la Campionatul National de volei pe plaja, divizia junioare

cristina poncea si madalina vintila css 1 constanta Cele doua jucatoare de la CSS 1 Constanta vor evolua la Campionatul National de volei feminin junioare sub indrumarea profesorului Stefan Gheorghe Branza.

Cristina Poncea si Madalina Vintila evolueaza pentru prima data impreuna la un turneu important de volei pe plaja, desi cele doua jucatoare au participat si anul trecut la Campionatul National, dar cu alte coechipiere. Madalina Vintila a prins podiumul, obtinand medalia de bronz la cadete impreuna cu Denisa Dumitru.

Despre competitia de volei pe plaja, Cristina Poncea ne-a declarat: “Prima experienta de acest gen a fost anul trecut, cand tocmai ma transferasem la acest club, unul ce participa an de an la competitii de beach volley. Am zis ca este o oportunitate de a incerca ceva nou, asa ca m-am inscris. Desi am mers cu gandul de a ma distra, am tratat serios fiecare meci, si am ajuns in primele 8, cu toate ca am avut ghinionul de a ma accidenta inca din primul meci. Turneul din acest an este foarte important pentru noi pentru ca reflecta munca noastra de aproximativ o luna. La inceput eram putin sceptice, deoarece era prima data cand jucam impreuna, dar de la antrenament la antrenamnet am vazut ca ne intelegem bine si ca ne completam una pe cealalta. Anul acesta avem 2 obiective: sa ne bucuram de volei si sa ne intoarcem acasa cu un rezultat cat mai bun.”

Clubul CSS 1 Constanta participa la Campionatul National de volei pe plaja junioare cu 6 echipe. “Participam in fiecare an la Campionatele Nationale, indiferent de orasul care organizeaza. Ne propunem sa exploatam aceasta perioada de vara, una de tranzitie, pana sa incepem pregatirea pentru campionatul de volei in sala. Ne miscam putin pe nisip, sa nu fie totusi un timp mort. Este o pregatire fizica foarte buna si iti imbogateste bagajul tehnic. Este un sport spectaculos unde comunicarea este mult mai importanta ca in voleiul in sala. Echipele pe care le avem in competitie au fost si anul trecut la Campionatele Nationale de la Timisoara. Noi de o luna de zile suntem pe nisip. Ne-am antrenat in fiecare zi, cate 4 ore, la Mamaia. Fetele au raspuns bine la aceasta perioada de pregatire. Nu putem spune ca nu avem experienta, dar de la an la an vin echipe care au in pregatire multe turnee de beach volley” ne-a specificat antrenorul constantean Stefan Gheorghe Branza.

Campionatul National de volei feminin junioare incepe joi, 28 iulie, competitia avand loc la Colosseum Retail Park din Bucuresti.

Mult succes tuturor echipelor participante!

 

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org