W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Handbal, International » CSM BUCURESTI – LARVIK 26-26. Un egal important obtinut in ultimele secunde

CSM BUCURESTI – LARVIK 26-26. Un egal important obtinut in ultimele secunde

  14706871_10154635548432277_4192956938433558643_o         Pentru al doilea an consecutiv, Csm Bucuresti este calificata in Grupa Principala a Ligii Campionilor, alaturi de Györi Audi ETO KC, RK Krim Mercator, Larvik, FC Midtjylland si Team Esbjerg. Calificata de pe ultima pozitie, echipa bucuresteana trebuie sa joace meci de meci la victorie pentru a spera la o clasare cat mai buna la finalul grupei. 
         CSM Bucuresti a debutat acasa, in compania echipei norvegiene Larvik. Dupa un meci disputat, dar cu destul de multe greseli de ambele parti, cele doua echipe au remizat, scor 26-26.
 
        Desi a avut un debut putin ezitant,  echipa bucuresteana a reusit sa marcheze 3 goluri consecutiv, cu ajutorul carora a trecut la conducerea partidei . Incepand cu minutul 23, in urma mai multor atacuri ratate de CSM Bucuresti, Larvik a reusit sa reduca diferenta, reusind sa intre la pauza cu avantaj de un gol, 12-13.
       
        Repriza secunda a debutat cu o serie de greseli in atac pentru ambele echipe, CSM Bucuresti nereusind sa inscrie timp de aproape 4 minute.  Treptat Larvik a reusit sa isi mareasca ecartul, ajungand la o diferenta de 4 goluri, cu toata oponenta Paulei Ungureanu, care a avut o serie de parade consecutive, inclusiv dubla parada. Prin aportul important al Paulei, o aparare mai activa si cateva actiuni individuale, echipa bucuresteana a reusit sa revina, reusind egalarea  in ultimele secunde ale meciului.
 
       Primul meci dupa o  pauza competitionala  la nivel international a scos la iveala anumite probleme in echipa bucuresteana, in special in atac, insa acestea trebuie rezolvate, pentru a spera la un loc cat mai bun in clasamentul grupei si implicit, un rezultat cat mai bun in aceasta editie a Ligii Campionilor.
 
CSM BUCURESTI – LARVIK 26-26
 
CSM Bucuresti: Ungureanu, Grubisic, Iordache – portari; Gullden 6, Niombla 5, Torstensson 5, Ayglon 4, Mehmedovic 3, Martin 2,  Lobach 1, Curea,  Dache,  Bazaliu, Brădeanu, Manea, Bohme.  Amtrenor: Aurelian Roşca
Larvik: Toft, Hasanic, Dias Moreschi – portari; Kurtovic 7, Riegelhuth 5, T. Mork 4, Breistol 3,  Stange 3,  Gro Hammersend-Edin 2 Anja Hammerseng-Edin 1, Frafjord 1,  Johansen, Lowe.  Antrenor: Tor Odvar Moen 
 
 
Sursa: http://www.ehfcl.com/
Foto: Sabin Malisevschi
 

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org