W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » National, Volei » Dinamo Bucuresti si Agroland Timisoara se intalnesc in marea finala a Campionatului National de volei feminin cadete

Dinamo Bucuresti si Agroland Timisoara se intalnesc in marea finala a Campionatului National de volei feminin cadete

dinamo bucuresti volei cadete Sambata, in cadrul Turneului Final al Campionatului National la volei feminin cadete, s-au disputat cele doua semifinale, Dinamo Bucuresti si Agroland Timisoara obtinand calificarea in marea finala.

Mai intai, au avut loc meciurile echipelor care nu s-au calificat in semifinale, LPS Cluj trecand de CSS 2 Baia Mare cu 3-1.  CSS 5 Bucuresti si CTF Mihai I Bucuresti au incins un meci spectacol de 5 seturi, victoria revenind formatiei CSS 5 cu scorul de 3-2, dupa ce a fost condusa cu 1-2 la seturi.

A urmat prima semifinala, intre ocupanta locului 2 din seria I, Dinamo Bucuresti, si castigatoarea seriei a-II-a, CSU Medicina CNUE Tirgu Mures. Primul set a fost aprig disputat, castigat de bucurestence cu 25-23. Echipa pregatita de Radu Adrian si Danut Mavrodin a dominat in urmatoarele doua seturi, impunandu-se cu 25-11 si 25-17, Dinamo castigand astfel partida cu 3-0.

In ultimul joc al zilei, echipa organizatoare a turneului final, Constructorul Bucuresti, a intalnit castigatoarea seriei I, Agroland Timisoara. Formatia oaspete a continuat parcursul fara greseala de la acest turneu final, reusind victoria cu scorul de 3-1.

Asadar Dinamo Bucuresti si Agroland Timisoara vor juca marea finala, cele doua formatii intalnindu-se si in prima etapa din seria I. In meciul din faza grupelor, castig de cauza a avut formatia Agroland, in tie-break, revenind spectaculos de la 1-2 la seturi si 18-22 in cel de-al patrulea act.

Iata rezultatele inregistrate sambata, 14 mai:

Pentru locurile 5-8

CSS 2 Baia Mare – LPS Cluj   1-3

CSS 5 Bucuresti – CTF Mihai I Bucuresti   3-2

Semifinale

Dinamo Bucuresti – Medicina Tg. Mures   3-0

Agroland Timisoara – Constructorul Bucuresti   3-1

Programul ultimei zile:

Pentru locurile 7-8

CSS 2 Baia Mare – CTF Mihai I Bucuresti

Pentru locurile 5-6

LPS Cluj – CSS 5 Bucuresti

Finala mica

Medicina Tg Mures – Constructorul Bucuresti

Finala mare

Dinamo Bucuresti – Agroland Timisoara

Larisa Tandem Foto

 

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org