W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Fotbal, International » Fotbal C.M. Rusia 2018: Vezi rezultatele tragerii la sorti ale grupelor preliminare din zona Europa! Grupa dificila pentru Romania

Fotbal C.M. Rusia 2018: Vezi rezultatele tragerii la sorti ale grupelor preliminare din zona Europa! Grupa dificila pentru Romania

cupa mondiala de fotbal Sambata, in Sankt Petersburg, s-a desfasurat tragerea la sorti a grupelor preliminare pentru calificarea la Campionatul Mondial de fotbal, Rusia 2018.

Cea de-a 21-a editie a Campionatului Mondial de fotbal masculin se va desfasura in anul 2018, in perioada 14 iunie-15 iulie, Rusia fiind tara organizatoare a Turneului Final.

Mai intai s-au stabilit componenta grupelor preliminare in Africa, CONCACAF, Oceania, America de Sud (programul etapelor), Europa fiind ultima zona la tragerea la sorti.

In aceste preliminarii s-au inscris 53 de tari din zona Europa, repartizate in 6 urne valorice, Rusia fiind calificata direct la faza finala. S-au stabilit 7 grupe de 6 echipe si doua grupe de 5, zona Europa avand dreptul de a prezenta 13 echipe la Turneul Final al Campionatului Mondial. Prima clasata in fiecare din cele 9 grupe se califica direct, iar 8 echipe de pe locul 2 cu cel mai bun punctaj vor juca barajul pentru ultimele 4 locuri disponibile.

Datorita rezultatelor bune inregistrate in ultimii 2 ani, Romania a fost cap de serie la aceasta tragere la sorti. Tricolorii au fost repartizati in grupa E, alaturi de Danemarca alaturi de Polonia, Muntenegru, Armenia si Kazahstan.

Iata componenta celor 9 grupa in zona Europa:

Grupa A: Olanda, Franta, Suedia, Bulgaria, Belarus, Luxemburg.

Grupa B: Portugalia, Elvetia, Ungaria, Insulele Feroe, Letonia, Andorra.

Grupa C: Germania, Cehia, Irlanda de Nord, Norvegia, Azerbaidjan, San Marino.

Grupa D: Tara Galilor, Austria, Serbia, Irlanda, Moldova, Georgia.

Grupa E: Romania, Danemarca, Polonia, Muntenegru, Armenia, Kazahstan.

Grupa F: Anglia, Slovacia, Scotia, Slovenia, Lituania, Malta.

Grupa G: Spania, Italia, Albania, Israel, Macedonia, Liechtenstein.

Grupa H: Belgia, Bosnia Hertegovina, Grecia, Estonia, Cipru.

Grupa I: Croatia, Islanda, Ucraina, Turcia, Finlanda.

Foto: fifa.com

 

Etichete:, , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org