W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Alte sporturi, International, J.O. de Iarna PyeongChang 2018 » Germania se impune in proba de combinata nordica pe echipe

Germania se impune in proba de combinata nordica pe echipe

Germania aur combinata nordica  Nemtii au terminat pe doi in etapa de sarituri cu schiurile la trambulina mare, dar s-au impus categoric la stafeta de 4X5 km.

Austria a avut cel mai bun punctaj la sarituri cu schiurile, Germania terminand pe 2, la 6 secunde in urma liderului. Japonia ocupa locul 3 dupa etapa de sarituri, Akito Watabe reusind cel mai lung zbor, 126.3 de metri.

Nemtii au fost de neoprit in proba de 4x5km, terminand cu un avans de 52.7 fata de ocupanta locului secund, Norvegia, echipa ce a terminat doar pe locul 4 in etapa de sarituri cu schiurile. Podiumul a fost completat de stafeta Austriei, la un minut si 7 secunde in spatele campioanei olimpice.

Aceste 3 echipe s-au clasat pe primele 3 pozitii si la Olimpiada de la Soci, dar atunci Norvegia a obtinut medalia de aur, iar Germania a terminat pe locul secund.

Germania se impune la combinata nordica dupa o pauza de 30 de ani, precedentul aur olimpic fiind obtinut in 1988, cand aceasta proba a fost introdusa pentru prima data la Jocurile Olimpice.

Podiumul olimpic de la combinata nordica, PyeongChang 2018:

Aur – Germania

GeigerEIGER Vinzenz

Riessle Fabian

Frenzel Eric

Rydzek Johannes

 

Argint – Norvegia

Schmid Jan

Andersen Espen

Riiber Jarl Magnus

Graabak Joergen

 

Bronz – Austria

Denifl Wilhelm

Klapfer Lukas

Gruber Bernhard

Seidl Mario

 

Foto: Lars Baron/Getty Images

 

Etichete:, , , , ,

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org