W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Handbal, National, Reportaje » Handbal Junioare II: Declaratiile jucatoarelor de la CSS Galati dupa turneul disputat in Bacau

Handbal Junioare II: Declaratiile jucatoarelor de la CSS Galati dupa turneul disputat in Bacau

css galati handbal junioare II Formatia CSS Galati este pe primul loc in Seria B, in prima faza a grupelor a Campionatului National de handbal junioare II.

Cu 71 de puncte, 23 de victorii si 2 rezultate de egalitate, echipa  din Galati este sigura de calificare la Turneul semifinal, desi mai este de disputat un turneu in Seria B. Va prezentam, in cele ce urmeaza, declaratiile a trei jucatoare, dar si a antrenoarei Maria Lupu, despre jocul si obicetivul echipei in acest sezon.

 

 

 

raluca dascalu

 

Raluca Dascalu (pivot): “A fost un turneu destul de usor, avand in vedere faptul ca au lipsit anumite jucatoare de la cateva echipe si am castigat toate meciurile la diferente mari de scor. Am facut fiecare greseli, dar am reusit sa ne mobilizam la momentul potrivit. Pot spune ca sunt multumita de echipa si sper sa evoluam cat mai mult. Vrem sa castigam si urmatoarele meciuri si sa ne calificam la turneul final”.

 

 

 

condruz denisa

 

Denisa Condruz (portar): “Din poarta se vede cu totul diferit.Sunt multe culoare, care din joc, nu se vad. Incerc sa le sustin, sa le ajut si sa le motivez mai mult. Colaborarea cu apararea a functionat bine la acest turneu. Speram ca jocul sa mearga bine, sa rasplatim efortul doamnei antrenor si sa ne atingem obiectivul, acela de a termina turneul final cu o medalie”.

 

 

 

pascaru madalina

 

Pascaru Madalina (centru): “Echipele au jucat cu o aparare agreseiva, dar noi fiind unite, am reusit sa castigam toate meciurile. Am facut si unele greseli dar apararea si atacul au functionat bine. Ne intelegem destul de bine, avem aproape 3 ani de cand lucram impreuna. La antrenamente lucram mult pe faza de aparare”.

 

 

 

maria lupu 

 

 Maria Lupu (antrenor CSS Galati): Incercam sa pregatim turneul semifinal. Am urmarit apararea, faza a doua si contraatacul. S-a vazut progresul nostru la aceste capitole. Fetele au jucat bine, a fost un turneu reusit”.

 

 

 

Etichete:, , , , , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org