W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Alte sporturi, International, J.O. de Iarna PyeongChang 2018 » J.O. PyeongChang 2018: Prima medalie de aur este cucerita de Suedia

J.O. PyeongChang 2018: Prima medalie de aur este cucerita de Suedia

podium jo schiatlon feminin 15 kim In prima finala olimpica, suedeza Charlotte Kalla (foto centru) s-a impus in proba de schiatlon feminin (7.5 km stil clasic si 7.5 km stil liber). Podiumul a fost completat de Marit Bjoergen (Norvegia) si Krista Parmakoski.

Suedeza a gestionat bine ultimii 3 kilometri, terminand proba cu timpul de 40:40,9 de minute. Sportiva de 30 de ani obtine astfel cea de-a treia medalie de aur la Jocurile Olimpice de iarna, precedentele fiind obtinute la Vancouver 2010 si Soci 2014.

Castigatoarea probei de la Olimpiada desfasurata la Soci, norvegianca Marit Bjoergen, a obtinut medalia de argint, la 7.8 secunde in urma suedezei. Cu aceasta reusita, norvegianca de 37 de ani devine cea mai medaliata sportiva la Jocurile Olimpice de iarna, cu 11 medalii.

Medalia de bronz a fost obtinuta de finlandeza Krista Parmakoski, sportiva de 27 de ani terminand cu 10.1 secunde in urma campioanei olimpice.

Aceasta a fost prima finala a zilei de la Jocurile Olimpice PyeongChang 2018, urmatoarea finala avand loc tot astazi, la biatlon feminin, 7.5km, la care participa si romanca Eva Tofalvi.

Update! Eva Tofalvi a incheiat proba de biatlon pe locul 81 si nu a obtinut calificarea in proba de urmarire. Finala de biatlon 7.5 sprint a fost castigata de Laura Dahlmeier, castigatoarea cupei mondiale din 2016 avand un parcurs fara greseli la trageri si incheind cursa cu timpul de 21:06 minute.

Foto: pyeongchang2018.com

 

Etichete:, , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org