W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Baschet, International » J.O. Rio 2016 – Baschet masculin: Vezi programul din sferturile de finala

J.O. Rio 2016 – Baschet masculin: Vezi programul din sferturile de finala

SUA baschet masculin j o rio 2016 S-a incheiat faza grupelor in competitia olimpica de baschet masculin, SUA inregistrand 5 victorii din 5 partide.

Principala favorita la castigarea medaliei de aur, Statele Unite s-a impus in toate meciurile din grupa A. Americanii au avut si 3 meciuri mai dificile, dar si-au demonstrat valoarea de fiecare data.

Au fost si rezultate surpriza, tara organizatoare a Jocurilor Olimpice invingand Spania, o mare favorita la medalii. Croatia si Australia au avut rezultate excelente, terminand grupelelor pe 1, respectiv 2.

Adversarul din sferturi pentru SUA este ocupanta locului 4 din grupa B, Argentina, medaliata cu aur la Jocurile Olimpice din 2004. Se anunta un meci spectaculos, dar americanii sunt cotati ca mari favoriti.

Cel mai disputat meci din sferturi se anunta partida dintre Spania si Franta. Spaniolii au inceput dezastruos acest turneu final, dar ibericii si-au revenit in urmatoarele 3 partide, terminand grupa B pe locul 2. Francezii au pierdut in fata americanilor si, surprinzator, in fata Australiei, incheind grupa A pe locul 3. Serbia a incheiat faza grupelor doar pe locul 4 si va intalni castigatoarea grupei B, Croatia.

Iata programul sferturilor de finala la baschet masculin:

Miercuri-Joi, 17-18 august:

Australia – Lituania

Croatia – Serbia

Spania – Franta

SUA – Argentina

Click aici pentru rezultatele complete din faza grupelor

Getty Images – Harry How

 

Etichete:, , , , ,

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org