W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Fotbal, International » J.O. Rio 2016 – Fotbal: Brazilia se califica in finala masculina! Neymar deschis scorul in secunda 15

J.O. Rio 2016 – Fotbal: Brazilia se califica in finala masculina! Neymar deschis scorul in secunda 15

neymar brazilia Brazilia si Honduras s-au intalnit in prima semifinala a Jocurilor Olimpice de la Rio, gazdele castigand la scor, cu 6-0. Partida a fost arbitrata de Ovidiu Hategan.

Nici nu s-a intrat bine in meci, ca fundasul Johnny Palacio greseste grav la pressingul lui Neymar, iar numarul 10 nu a iertat deschizand scorul dupa 15 secunde de joc.  Gabriel Jesus a reusit dubla si Brazilia avea un avantaj linistitor dupa 45 de minute.

Gazdele au continuat sa atace si in repriza secunda, marcand alte doua goluri prin Marquinhos si Luan. Tabela a fost inchisa de cel care a deschis scorul, Neymar marcand cel de-al doilea sau gol din acest meci, din lovitura de pedeapsa, in prelungirile partidei.

Brazilia se impune cu 6-0 si are sansa sa castige primul aur la Jocurile Olimpice, la fotbal masculin.

De mentionat ca semifinala a fost arbitrata de romanul Ovidiu Hategan, ajutat de Octavian Sovre si Sebastian Gheorghe.  Hategan si-a facut bine treaba, desi jucatorii sud-americani au exagerat cu comentariile la adresa centralului.

In finala, Brazilia va intalni Germania, echipa ce a trecut in semifinala de Nigeria, cu 2-0.

 

 Foto: Getty Images

 

Etichete:, , , , , , ,

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org