W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Bacau, Locale, National, Volei » Nicola Juncu si Madalina Airoaie au fost convocate la lotul national de volei feminin sperante

Nicola Juncu si Madalina Airoaie au fost convocate la lotul national de volei feminin sperante

nicola juncu madalina airoaie css bacau Doua jucatoare de la clubul CSS Bacau au fost selectate pentru un stagiu de pregatire al lotului national de volei feminin, categoria sperante.

In perioada 16-26 iunie, Federatia Romana de Volei a stabilit un stagiu de pregatire pentru lotul feminin de sperante. In lotul largit au fost selectate 28 de jucatoare, urmand ca antrenorii Mircea Spatacean si Adrian Mihaila sa decida componenta finala a lotului care va evolua la Balcaniada programata in luna iulie.

In acest lot largit se afla si doua jucatoare pregatite de profesorul Dumitru Matanie, Nicola Juncu si Madalina Airoaie, cele doua fete fiind campioane nationale la divizia minivolei. Nicola Juncu evolueaza pe postul de ridicator, fiind o jucatoare cu certe calitati pentru acest post, dar si o luptatoare indiferent de cursul meciului. Madalina Airoaie a crescut foarte mult in joc in ultimul an la divizia sperante, avand atacuri foarte puternice, fiind titulara in echipa CSS Bacau.

Indiferent de decizia pe care o vor lua antrenorii lotului national, prezenta acestor fete la lot este o realizare frumoasa care confirma evolutiile bune avute in acest sezon.

Mult succes bacauancelor!!!

 

Etichete:,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org