W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » International, Volei » Rio 2016: Brazilia, aur olimpic si la volei masculin

Rio 2016: Brazilia, aur olimpic si la volei masculin

brazilia volei masculin Pe Maracanazinho, Brazilia si Italia s-au intalnit in finala de volei masculin, gazdele impunandu-se in 3 seturi: 25-22, 28-26, 26-24.

Cele doua tari fac parte din elita voleiului masculin, practicand un volei la inalt nivel. Italienii au dat o replica puternica, dar gazdele au gestionat foarte bine finalurile de set. In partialul secund, italienii au avut minge de set, insa brazilienii au revenit si s-au impus cu 28-26. Si setul 3 a fost aprig disputat, dar tot tara organizatoare a Jocurilor Olimpice a fost mai inspirata pe final, castigand si acest partial, cu 26-24.

Dupa aurul de la fotbal, brazilienii cuceresc si titlul olimpic la volei masculin. Finala a avut numeroase momente tensionate, cu actiuni extrem de spectaculoase. Italienii au incercat, dar nu au putut invinge echipa sud-americana la ea acasa.

Wallace de Souza a avut cele mai multe puncte castigatoare ale finalei (17), fiind urmat de Ivan Zaytsev, cu 15 puncte. Chiar daca a mai avut unele greseli in momentele importante ale jocului, trebuie mentionat si talentatul ridicator Simone Giannelli, care la varsta de doar 20 de ani este titular incontestabil in nationala Italiei

Brazilia cucereste pentru a treia oara titlul olimpic (1992, 2004, 2016), in timp ce Italia are 3 medalii olimpice de argint (1996, 2004, 2016).

Foto: GetImage/fivb.com

 

Etichete:, , , ,

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org