W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » International, Tenis » Roberta Vinci resueste surpriza in cea de-a doua semifinala! Urmeaza o finala italiana la US Open

Roberta Vinci resueste surpriza in cea de-a doua semifinala! Urmeaza o finala italiana la US Open

roberta vinci us open Roberta Vinci, numarul 43 mondial a reusit marea surpriza in cea de-a doua semifinala feminina de tenis la US Open, eliminand-o in 3 seturi pe Serena Williams, numarul 1 mondial.

Serena Williams pornea ca mare favorita in cea de-a doua semifinala de la US Open, in fata italiencei de 32 de ani, Roberta Vinci. Totusi, italianca a crezut in sansa sa si a produs marea surpriza.

In primul set, Vinci a condus cu 2-1 avand si serviciu, dar a urmat o revenire spectaculoasa a americancei, care a castigat primul set cu 6-2. Italianca nu a cedat lupta, dand o replica foarte puternica in cel de-al doilea set. Jocul a fost peste media primei semifinale, cu numeroase mingi extrem de disputate. Italianca a alergat mult, dar a reusit sa contraatace loviturile Serenei, castigand cu 6-4 cel de-al doilea set.

In decisiv s-a mers cap la cap pana in ghemul 7, cand Roberta Vinci a realizat break-ul. Americanca a redus diferenta la 5-4, dar italianca a castigat la zero urmatorul ghem, pe propriul serviciu, reusind victoria cu 6-4 in decisiv, dupa doua ore de joc.

Astfel, finala feminina de la US Open din acest an se va disputa intre doua jucatoare din Italia, Roberta Vinci si Flavia Pennetta, cele doua sportive aflandu-se la prima lor finala de simplu la un turneu de Grand Slam.

Foto: USTA/Pete Staples

 

Etichete:, , , , ,

Leave a Reply

© 2021 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org