W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Alte sporturi, Inot, International » Se intampla in America! Michael Phelps suspendat 6 luni de Federatia Americana de Natatie

Se intampla in America! Michael Phelps suspendat 6 luni de Federatia Americana de Natatie

michael phelps Dupa ce a fost arestat pentru conducerea sub influenta bauturilor alcoolice, Michael Phelps, cel mai medaliat om din lume la Jocurile Olimpice, a fost suspendata de Federatia Americana de Natatie (USA Swimming).

Micheal Phelps a fost oprit de politia din Baltimore, pe 30 septembrie, pentru ca a condus cu aproximativ 135km/ora intr-o zona de  45 mile pe ora, (aproximativ 72 km/ora). A fost si acuzat pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, a conducerii excesive dar si pentru ca a trecut de dubla linie continua (sursa BBC Sport).

Dupa aceste acuzatii Federatia Statelor Unite de Natatie nu a tinut cont de performantele marelui inotator si l-a suspendat pe Phelps pentru 6 luni (data deciziei 6 octombrie).

Michael Phelps s-a retras din activitate dupa Jocurile Olimpice de la Londra, dar a revenit in competitii in luna aprilie a acestui an.

Micheal Phelps, in varsta de 29 de ani, este cel mai medaliat sportiv din lume la Jocurile Olimpice, cu 22 de medalii printre care 18 de aur, dar pe principiul unde-i lege nu-i tocmeala, inotatorul american a fost sanctionat pentru gestul facut si nu va reprezenta Statele Unite nici la Campionatul Mondial din august 2015, desi suspendarea expira in luna aprilie.

 

Etichete:, , ,

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org