W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Locale, Reportaje, Volei » Sfârșit de drum pentru generația de volei feminin a Colegiului Național “Gheorghe Vrănceanu” Bacău

Sfârșit de drum pentru generația de volei feminin a Colegiului Național “Gheorghe Vrănceanu” Bacău

Gheorghe Vranceanu volei feminin

CN Gheorghe Vranceanu volei feminin 2016 Sâmbătă, 18 februarie, în Onești, s-a disputat etapa județeană la volei feminin licee, elevele pregătite de Monica Resmeriță terminând pe locul 2, pierzând meciul decisiv cu 2-1 în fața Colegiului Național “Ștefan cel Mare” Bacău.

Deși a câștigat în fața reprezentantei Oneștiului, C.N. “Gheorghe Vrănceanu” nu a obținut calificarea la faza zonală. Meciul pentru calificare s-a disputat între cele doua echipe din Bacău, C.N. “Gheorghe Vrănceanu” și C. N. “Ștefan cel Mare”, așa cum s-a întâmplat și anul trecut, câștig de cauza având atunci echipa pregătită de Monica Resmeriță. În acest an a fost rândul fetelor de la C. N. “Ștefan cel Mare” să se impună și vor reprezenta județul Bacău la faza zonală care va avea loc în Suceava.

CN Gheorghe Vranceanu volei feminin 2015 Despre jocul decisiv de la faza județeană, doamna profesoară Monica Resmeriță ne-a declarat: “Echipa adversă a început bine jocul, câștigând detașat primul set. A urmat o revenire spectaculoasă a fetelor mele și cu un joc combinativ, inteligent și cu determinare am câștigat setul 2. Am condus și în setul decisiv, dar tensiunea psihică și o minge aut văzută în teren de arbitru au întors jocul în favoarea adversarelor. Felicit echipa calificată și le urez succes la zonă!”

A fost și ultima prezență la un turneu de volei feminin pentru această generație, majoritatea fetelor fiind în clasa a-12-a. Monica Resmeriță a fost copleșită de emoție, vorbind despre această generație la superlativ, cu ochii în lacrimi: “Am fost o echipă frumoasă, cu fete ambițioase, inteligente, serioase, conștiincioase și cu mult caracter. Rămân amintiri frumoase. Le iubesc pe aceste fete și ele știu că sunt la inima mea, inclusiv și fetele din anii anteriori, Ioana Senteș și Alexandra Blaga. Eu am pus suflet în tot ce am făcut, iar ele au simțit asta și au venit cu aceeași determinare. Am fost o echipă unită și ne-am mobilizat de fiecare dată. Vreau să mulțumesc tuturor colaboratorilor mei: Traian Șnel, conducerii unității de învățământ Gheorghe Vrănceanu, directorului Andrei Gabriel și lui Marian Popa.”

Gheorghe Vranceanu 4 Acesta este doar un exemplu a unui profesor care s-a implicat total, luând în serios și rolul de pedagog. Pe lângă reușitele avute, doamna profesoară și-a câștigat respectul elevilor săi prin seriozitate și devotament. Chiar dacă fiecare va avea alt drum, momentele petrecute împreuna, victoriile (4 calificări consecutive la faza zonală)  sunt povești de neuitat pentru toti cei implicați…

Generația de volei feminin a Colegiului Național “Gheorghe Vrănceanu” Bacău: Alexandra Bacoiu, Mădălina Boboc, Alexandra Dediu, Isabela Demșa, Andreea Gherasim, Anca Tocilă, Miruna Cârlan, Ioana Senteș și Alexandra Blaga. Profesor: Monica Resmeriță.

ONSS-Gheorghe-Vranceanu-volei-fete-licee-

Etichete:, ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org