W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » National, Volei » Surorile Murariu au obtinut medalia de aur la Campionatul National de volei pe plaja, divizia sperante

Surorile Murariu au obtinut medalia de aur la Campionatul National de volei pe plaja, divizia sperante

Florina si Karina Murariu campioane volei pe plaja Florina si Karina Murariu au obtinut medalia de aur la Campionatul National de volei pe plaja, divizia sperante, castigand toate cele 9 meciuri disputate.

Nascute si crescute in Botosani, Karina si Florina Murariu au evoluat pana in vara anului 2015 la echipa de volei din localitate, avand un singur antrenor, pe domnisoara Ana-Maria Precol. Cele doua jucatoare s-au transferat apoi la clubul Agroland Timisoara, participand pe mai multe fronturi: sperante, cadete, junioare si Divizie (A2 Vest).

In aceasta vara, gemenele Murariu au facut echipa pentru Agroland la Campionatul National de volei pe plaja, divizia sperante, eveniment desfasurat la Colosseum Retail Park din Bucuresti.

Florina si Karina au pornit din calificari, dar gemenele au ajuns fara probleme pe tabloul principal.

Chiar daca au participat pentru prima data impreuna la un turneu de volei pe plaja, surorile Murariu s-au calificat in finala competitiei, unde au intalnit-o pe Dinamo Bucuresti, echipa formata din Denisa Drilea si Serena Grigore.

Florina si Karina Murariu s-au impus si in finala, obtinand astfel medaliile de aur la acest Campionat National de volei pe plaja, divizia sperante. De mentionat ca gemenele Murariu au castigat toate cele 9 meciuri disputate fara sa piarda nici macar un set, demonstrand astfel ca au calitati certe nu numai pentru voleiul in sala, ci si pentru cel de plaja.

Pentru cele doua jucatoare, sezonul de volei pe plaja inca nu s-a incheiat, urmand sa participe si la alte competitii de acest gen.

Felicitari pentru aceasta performanta!!!

 

Etichete:, , , , ,

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org