W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Handbal, National » Surpriza la Odorhei: Potaissa Turda castiga la loviturile de la 7 metri si se califica in semifinale

Surpriza la Odorhei: Potaissa Turda castiga la loviturile de la 7 metri si se califica in semifinale

hc-odorhei Ocupanta locului 8 la sfarsitul sezonului regulat al Ligii Nationala de handbal masculin, Potaissa Turda, s-a impus la aruncarile de departajare in meciul 2 din prima faza playoff.

In prima mansa, Potaissa Turda s-a impus pe teren propriu, cu 26-23.

Cea de-a doua partida s-a disputat miercuri, la Odorhei, echipa gazda avand nevoie de o victorie pentru a nu fi eliminata inca din prima faza playoff.

Castigatoarea sezonului regulat a inceput in forta, a condus cu 3-0, dar oaspetii isi revin rapid si egaleaza la 4. Pe final de mitan, gazdele maresc ritmul in ofensiva si termina repriza la 3 lungimi distanta, 15-12.

Echipa din Turda nu s-a pierdut cu firea, a reusit egalarea, trecand chiar la conducere, 21-20, Georgica Cantec fiind de neoprit in ofensiva. S-a mers apoi cap la cap pana in minutul 60, cand gazdele egaleaza la 28, iar pe ultimul atac al partidei, Potaissa nu mai marcheaza. Astfel partida s-a terminat la egalitate, fiind nevoie de 5 aruncari de la 7 metri pentru fiecare echipa.

Oaspetii au aratat “sange rece” la toate cele 5 aruncari, iar portarul Potaissei, Rzavan Szopka, a aparat aruncarile macedonenilor Goran Kuzmanoski si Lazo Majnov.

Asadar, o calificare aparent suprinzatoare a Potaissei, dar pe deplin merita, elevii antrenati de Horatiu Gal luptand permanent in aceste doua partide din prima faza playoff.

 

Etichete:, , ,

1 Comment for “Surpriza la Odorhei: Potaissa Turda castiga la loviturile de la 7 metri si se califica in semifinale”

  1. […] JurnalSportiv.ro: Surpriza la Odorhei: Potaissa Turda castiga la loviturile de la 7 metri si se califica in semifinale […]

Leave a Reply

© 2022 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org