W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Alte sporturi, Atletism, Bacau, Locale, National » Universitatea din Pitesti a obtinut 16 medalii la Campionatul National Universitar 2014. Rezultatele complete

Universitatea din Pitesti a obtinut 16 medalii la Campionatul National Universitar 2014. Rezultatele complete

campionatele nationale universitare bacau 2014 Sambata si duminica, Sala de Atletism Bacau a gazduit Campionatul National Universitar, eveniment la care au participat 16 Universitati din tara.

Pe parcursul a doua reuniuni, Campionatul National Universitar s-a disputat, si de aceasta data, la Sala de Atletism din Bacau. Universitatea din Pitesti a terminat pe primul loc in clasamentul general pe medalii, cu 16 medalii, 9 de aur, 5 de argint si 2 de bronz. Podiumul a fost completat de UNEFS Bucuresti si Universitatea Spiru Haret Bucuresti cu 13, respectiv 7 medalii obtinute. Universitatea “Vasile Alecsandri” Bacau a obtinut 5 medalii la aceasta editie, 1 aur, 2 de argint si 2 de bronz.

Iata rezultatele complete, individuale si pe Universitati, inregistrate la Campionatul National Universitar 2014 (format pdf):

Rezultate Campionate Nationale Universitare 2014.pdf

Clasament General Universitati.pdf

 Foto:DJST Bacau Facebook

 

Etichete:, , , , , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org