W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » International, Volei » Volei feminin: La un meci distanta de Campionatul European! Romania-Ungaria 3-0

Volei feminin: La un meci distanta de Campionatul European! Romania-Ungaria 3-0

romania-volei-feminin Romania s-a impus cu 3-0 in partida tur din barajul de calificare la Campionatul European, jocul fetelor noastre fiind datator de sperante pentru un rezultat pozitiv si in mansa a doua.

Sambata dupa-amiaza, la Sala Polivalenta din Piatra-Neamt. tricolorele au intalnit Ungaria in mansa tur, din faza a 3-a, a preliminariilor Campionatului European 2017.

Inceputul de meci a fost echilibrat, Ungaria conducand cu 8-7 la primul timeout tehnic. Fetele noastre s-au mobilizat exemplar si s-au impus in primul set cu 25-17, in 27 de minute de joc. “Tricolorele” au tratat serios si urmatoarele doua seturi, castigate tot de Romania, cu 25-18 si 25-15.

Desi cele mai multe puncte au fost reusite de unguroaica Greta Szakmary, Romania a aratat ca o adevarata echipa, punctand prin mai multe jucatoare.

Partida retur va avea loc pe 9 octombrie, la Erd, in Ungaria. “Tricolorele” au nevoie de doua seturi pentru a obtine calificarea la Turneul Final al Campionatului European, care va avea loc anul viitor in Georgia si Azerbaijan.

Romania: Ioana Baciu, Denisa Rogojinaru, Roxana Bacsis, Diana Tataru, Anderea Ispas, Mihaela Albu, Cristina Cazacu, Andreea Petra, Ana Maria Berdila, Adina Salaoru, Alice Kapelovies, Georgiana Fales, Nneka Onyejekwe.

Foto: cev.lu

 

Etichete:, , , , , ,

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org