W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » International, Volei » Volei feminin: Romania a pierdut calificarea la Campionatul European in setul de aur

Volei feminin: Romania a pierdut calificarea la Campionatul European in setul de aur

romania-volei-feminin-baraj Fetele noastre au avut 3 mingi de calificare la Campionatul European, dar Ungaria a revenit spectaculos si s-a impus cu 3-1 si 15-13 in setul de aur.

“Tricolorele” au castigat partida tur in barajul de calificare la Europene, cu 3-0, avand nevoie de doua seturi, in Ungaria, pentru a obtine calificarea al Turneul Final.

Duminica seara, la “Erd Arena”, s-a jucat partida decisiva pentru calificarea la Campionatul European. Fetele noastre au inceput foarte bine jocul din deplasare, castigand primul set cu 25-14. Antrenorul Davide Alessandro Delmati a inceput in formula: Ioana Baciu, Cristina Cazacu, Adina Salaoru (capitan).  Georgiana Fales, Nneka Onyejekwe, Alice Kapelovies.

Unguroaicele au inceput in forta setul secund, conducand pe tabela cu 11-4. “Tricolorele” au luptat si in acest set, reusind sa se apropie doar la un punct, 21-22, Totusi, gazdele au avut un final bun de set, castigat cu 25-22.

Setul 3 a fost foarte spectaculos si cu dese rasturnari de scor. Romania a fost aproape de calificare, conducand cu 24-22 si 25-24, dar gazdele nu au cedat jocul si s-au impus in cele din urma cu 27-25. Unguroaicele s-au impus si in actul 4, cu 25-19, iar calificarea avea sa se decida in setul de aur.

Desi ambele echipe erau epuizate fizic,  setul de aur a fost aprig disputat. Gazdele au inceput mai bine, conducand cu 5-2 si 10-6, dar “tricolorele s-au apropiat la un singur punct, 11-10. S-a mers apoi cap la cap, dar unguroaicele au profitat de prima minge de meci si s-au impus in setul de aur cu 15-13.

Asadar dupa doua ore si 40 de minute, Romania pierde calificarea la Campionatul European. Desi am fost extrem de aproape de calificare, rezultatul final ne-a demonstrat inca o data ca in sport totul este posibil….

Romania: Ioana Baciu, Denisa Rogojinaru, Roxana Bacsis, Diana Tataru, Anderea Ispas, Mihaela Albu, Cristina Cazacu, Andreea Petra, Ana Maria Berdila, Adina Salaoru, Alice Kapelovies, Georgiana Fales, Nneka Onyejekwe.

Foto: cev.lu

 

 

Etichete:, , ,

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org