W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Fotbal, International » Campionatul Mondial, Brazilia 2014: Columbia-Grecia 3-0. Inceput promitator pentru sud-americani

Campionatul Mondial, Brazilia 2014: Columbia-Grecia 3-0. Inceput promitator pentru sud-americani

columbia grecia Si cea de-a treia reprezentanta sud-americana a inceput cu dreptul acest Campionat Mondial, Columbia reusind victoria cu 3-0 in fata Greciei, golurile fiind marcate de Armero (min’5), Gutierrez (min.58) si James Rodriguez (min. 90+2).

Columbienii au inceput in stilul caracteristic partida, in ofensiva contra Greciei. Europenii nici nu au intrat bine in joc, primind gol rapid de la sud-americani, prin Pablo Armero din centrarea lui Juan Cuadrado. Desi grecii au domniat la posesia, europenii nu au reusit sa-si creeze ocazii importante la poarta lui Opsina.

Sud americanii au inceput mai bine si repriza secunda, Sanchez intrebuintand-l serios pe Karnezis in minutul 48. Golul 2 al columbienilor avea sa vina 10 minute mai tarziu, dupa un corner executat de Rodriguez, Aguilar deviaza si Gutierrez trimite decisiv in poarta lui Karnezis. Grecii au avut cea mai mare ocazie, de abia in minutul 85, cand Samaras trimite cu capul in bara transversara de la 6 metri. Culmbienii aveau sa mai marcheze o data prin “muncitorul” James Rodriguez in minutul 2 al prelungirilor.

Asadar, inceput cu dreptul pentru sud-americani si zi de cosmar pentru greci, inaintea celui de-al doilea joc al etapei, ce va avea loc duminica dimineata cu incepere de la ora 04:00 in direct pe TVR si TVR HD.

 Foto: Getty Images

Click aici pentru rezultatele actualizate de la Campionatul Mondial de Fotbal, Brazilia 2014

 

Etichete:, , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2020 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org