W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Bacau, National, Volei » Cinci seturi de volei: CSS Bacau – CSS Buzau 2-3

Cinci seturi de volei: CSS Bacau – CSS Buzau 2-3

css bacau css buzau volei divizia juniori In primul joc din returul Campionatului National – Faza 1, Seria A, bacauanii au pierdut duminica pe teren propriu, in fata formatiei CSS Buzau, dupa ce gazdele au condus cu 2-0 la seturi, meciul fiind adjudecat de oaspeti in set decisiv.

In sala de sport din incinta Colegiului “Vasile Alecsandri” Bacau, juniorii din localitate au intalnit liderul Seriei A, CSS Buzau, oaspetii avand nevoie de 5 seturi pentru a castiga partida.

Dupa un inceput mai ezitant, 5-8,  pentru buzoieni, bacauanii au revenit in joc si au condus pe pe tabela cu 23-21, avand si minge de set la 24-23. Oaspetii au la randul lor sansa sa inchida setul dar bacauanii au revenit si reusesc sa castige actul cu 28-26.

Setul secund a fost dominat de oaspeti care au condus pe tabela si la 7 puncte diferenta, 18-11. Elevii antrenati de Eusebiu Turcanu si Traian Snel au revenit si de aceasta data, au gresit mai putin spre finalul setului, adjudecat tot de gazde cu 25-23.

Buzoienii si-au pastrat calmul si isi adjudeca setul 3, cu 25-19. Si in setul 4, oaspetii incep mai concentrati, avand un avantaj si de 8 puncte, 18-10. Echipa bacauana incearca inca o revenire spectaculoasa dar, de aceasta data, a fost randul buzoienilor sa castige setul cu 25-23.

Oaspetii nu se multmuesc cu doar 1 punct in deplasare si isi castiga decisivul cu 15-7, reusind astfel o revenire spectaculoasa dupa doua seturi echilibrate adjudecate de gazde.

Cu aceasta victorie, buzoienii isi consolideaza pozitia de lideri in grupa, cu 15 puncte dupa 4 jocuri, in timp ce formatia bacauana se afla pe locul secund cu 10 puncte.

 

CSS Bacau: Cernov, Prajisteanu, Bitire, Troinea, Saracutu (capitan), Pintea, Bichescu, Ciser, Alexoae, Snel (libero). Antrenori: Eusebiu Turcanu, Traian Snel.

CSS Buzau: Maxim, Cojocaru, Tohaneanu, Frincu, Corbu, Ginta, Stoica, Samoila, Panait, Preda (libero). Antrenor: Georgiana Constantin.

 

Etichete:, , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org