W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Handbal, National » Costica Buceschi, antrenor Dunarea Braila: – “Imi doresc din tot sufletul ca prima aparitie in fata suporterilor sa fie incununata de o evolutie cat mai frumoasa”

Costica Buceschi, antrenor Dunarea Braila: – “Imi doresc din tot sufletul ca prima aparitie in fata suporterilor sa fie incununata de o evolutie cat mai frumoasa”

dunarea braila handbal feminin Echipa de handbal feminin Dunarea Braila are un nou antrenor in acest sezon de Liga Nationala, pe Costica Buceschi. Antrenorul Brailei considera ca va fi un sezon foarte echilibrat, dar doreste un rezultat pozitiv in prima etapa, cea de pe teren propriu, cu formatia SCM Craiova:

Jurnalsportiv: – Cum vedeti acest sezon de handbal feminin?

Costica Buceschi: – Este un sezon nou, cu disputare a campionatului doar tur-retur. Toata lumea va incerca sa-si castige meciurile de acasa si sa puna cat mai multe probleme la meciurile din deplasare. Va fi o competitie foarte stransa, in care vor fi si rezultate surpriza. Sper din tot sufletul sa fie cat mai atractiva pentru public.

Jurnalsportiv: – Spuneti-ne cateva cuvinte despre perioada de pregatire.

Costica Buceschi: – Am inceput destul de tarziu perioada de pregatire, pe 15 iulie, pentru ca au fost probleme cu banii. Am desfasurat pe plan local, 3-4 zile de acomodare la efort, dupa care am plecat intr-un cantonament cu pregatire fizica specifica la Sfantu Gheorghe. Dupa revenire, au inceput meciurile de pregatire, unul la Roman si unul la Brasov. Am reusit sa ne miscam destul de bine in toate cele 6 meciuri castigate.

Jurnalsportiv: – Ati castigat meciurile de pregatire, dar sunteti multumit si de jocul echipei?

Costica Buceschi: – Normal, as fi multumit, dar meciurile amicale sunt cu alta miza. Cu toate ca noi am castigat la Roman si la Brasov, asta nu inseamna ca vom fi creditati cu prima sansa in meciurile directe.

Jurnalsportiv: – Dupa aceste meciuri de pregatire, stiti in ce formula o sa abordati aceste prime meciuri din campionat?

Costica Buceschi: – In afara postului de portar si poate si a postului de pivot, in rest la celelalte posturi nu exista titulara de drept. Avem 7 jucatoare la linia de 9 metri, iar la postul de extreme, toate cele 4 pot oricand sa fie titulare.

Jurnalsportiv: – Ati facut si cateva transferuri. Au reusit jucatoarele sa se acomodeze la stilul de joc?

Costica Buceschi: – Pentru toata lumea a fost o perioada de acomodare. Cred ca am reusit sa formam cateva relatii de joc si odata cu derularea campionatului aceste relatii se vor suda.

Jurnalsportiv: – In prima etapa jucati cu Craiova, o echipa cam in aceeasi situatie, cu un alt antrenor. Considerati ca va fi un meci echilibrat?

Costica Buceschi: – Da, e un alt antrenor si acolo si sunt multe jucatoare noi. Dupa obiectivul stabilit de conducere doresc sa se claseze pe locurile 3-6. Bineinteles ca va fi un meci echilibrat, cred ca toate meciurile din acest sezon vor fi foarte echilibrate. Si echipele care au promovat acum s-au intarit foarte mult in vara.

Jurnalsportiv: – Ca fiecare antrenor, aveti un concept de joc. Cum va arata echipa in joc?

Costica Buceschi: – Asa cum au aratat si celelalte echipe la care am lucrat, cat mai agresiva si cu un joc cat mai in viteza pe faza de atac. Sper ca prin acest stil sa atragem si cati mai multi spectatori in sala la meciurile de acasa. Obiectivul Brailei este clasarea pe un loc de cupa europeana.

Jurnalsportiv: – Dupa aceasta pauza de campionat, cum le vedeti dumneavoastra pe fete?

Costica Buceschi: – Cred ca tuturor ne-a ajuns perioada de pregatire si asteptam sa inceapa campionatul. Jocul iti arata cu adevarat daca ai lucrat bine sau nu. Cred ca si suporterii din Braila isi doresc sa vada noua echipa pentru ca noi n-am disputat nici un meci acasa in perioada de pregatire. Imi doresc din tot sufletul ca prima aparitie in fata suporterilor sa fie incununata de o evolutie cat mai frumoasa, cat mai spectaculoasa si sa fie o victorie cat mai datatoare de speranta pentru ceea ce urmeaza.

Jurnalsportiv: – Cand ati fost antrenor la Baia Mare ati intalnit si Braila. Sunt suporteri infocati doritori de un handbal de calitate?

Costica Buceschi: – Sunt suporteri chiar foarte infocati, care pun o presiune destul de mare pe echipa adversa. Si ei trebuie sa aiba un pic de rabdare pentru ca orice lucru nou nu poate functiona la standard maxim chiar de la inceput.

Jurnalsportiv: – Si o ultima intrebare: va fi Braila o “nuca tare” in acest campionat?

Costica Buceschi: – Eu vreau lucrul asta. Tinand cont de faptul ca echipa din Braila este formata doar din romance, cred ca este bine pentru toata lumea. In lotul de la Braila se regasesc si jucatoare tinere care, intr-un viitor nu prea indepartat, poate vor reusi sa faca pasul spre echipa nationala.

 

Etichete:, , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org