W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Handbal, National, Reportaje » Costica Buceschi: “De acum, fetele au de aparat un titlu si toate echipele care vor juca cu CSM-ul vor dori sa le bata”

Costica Buceschi: “De acum, fetele au de aparat un titlu si toate echipele care vor juca cu CSM-ul vor dori sa le bata”

costica buceschi Costica Buceschi a preluat din mers echipa de junioare 1 a formatiei CSM Bucuresti, fiind totodata si antrenorul echipei de divizia A. In data de 3 mai, CSM Bucuresti a devenit campioana nationala la handbal junioare 1, dupa un meci tensionat care a avut nevoie de doua serii de prelungiri.

Prezentam un interviu, acordat de antrenorul formatiei bucurestene, in exclusivitate pentru jurnalsportiv.ro:

Jurnalsportiv: – Cum ati caracteriza evolutia echipei dumneavoastra?

Costica Buceschi: – Evolutia a fost mai buna de la meci la meci. S-a vazut ca suntem echipa cea mai robusta din toate cele prezente aici si pana la urma cred ca am meritat sa castigam titlul. Toate cele 4 echipe din semifinale au fost echipe puternice, finalurile de meci transand o echipa victorioasa. Aici trebuie sa-i specific si pe cei din conducere. Noi am plecat de luni la Cluj, am facut exact cum se face la echipele de Liga Nationala, marti ne-am antrenat. Asta a contat pentru ca noi, cu Bianca nu ne-am mai intalnit de la turneul semifinal. Una peste alta a fost abordarea exact asa cum ar trebui sa fie. Conditiile au fost foarte bune la CSM si daca ni s-au dat tot ce am vrut , atunci si fetele trebuiau sa raspalateasca cu joc si rezultate ceea ce ni s-a oferit.

Jurnalsportiv: – Sunteti multumit de randamentul fetelor de la acest turneu?

Costica Buceschi: – Da, sunt multumit, tinand cont ca a fost o stare de oboseala foarte mare, cu 5 jocuri in 5 zile. Pana la urma s-au miscat destul de bine. Mai sunt lucruri de pus la punct si speram ca in perioada care urmeaza sa jucam din ce in ce mai bine. De acum, fetele au de aparat un titlu si toate echipele care vor juca cu CSM-ul vor dori sa le bata.

Jurnalsportiv: – Ati spus ca orice echipa putea castiga finala ce ati avut in plus?

Costica Buceschi: – Balanta a inclinat cand intr-o parte, cand in cealalta. Spre final am reusit sa castigam si datorita faptului ca fetele au fost mai puternice in aparare, cat si mai puternice fizic. La oboseala la care a fost, oricine putea castiga finala.

Jurnalsportiv: – Ati dat meciul urmator, cel de Liga Nationala, putin peste cap!?

Costica Buceschi: (zambeste) – Da, echipele deja erau in sala, se pregateau sa intre la incalzire. A mai durat putin si cu festivitatea de premiere, dar pana la urma cred ca au jucat la ora programata.

Jurnalsportiv: – Ce urmeaza acum pentru aceasta echipa?

Costica Buceschi: – Mai este doar un meci la divizie, miercuri. In mare parte, cele care dau Bacalaureatul trebuie sa se pregateasca intens, dar voi continua cu ele pana la sfarsitul clasei a 12-a. O sa fac o pregatire mai intensa fizica, dar si foarte multe antrenamente tehnice pentru fiecare. Cred ca acum este timpul in care nu suntem presati de meciuri si putem exersa foarte multe lucruri care ne vor ajuta sezonul urmator, indiferent daca vor juca la junioare sau la divizie. Ma refer la a lucra procedee de aruncare, procedee de depasire si tehnica de aruncare. Trebuie sa recunoastem, nu doar la CSM, avem o baza mica de aruncare si de depasiri in comparatie cu scolile de handbal nordice si chiar din Ungaria.

Jurnalsportiv: Intr-o discutie precedenta, spuneati ca va propuneti un “Final Four” la junioare daca nu ati reusit un Final Four de Champions League. Ati reusit cu junioarele sa cuceriti titlul. Mai aveti astfel de ganduri si la senioare?

Costica Buceschi: – Bineinteles! Pentru mine aceasta este o etapa si pentru fete este o etapa. Indiferent la ce echipa merg, de senioare sau junioare, eu imi doresc. Tot timpul plec de la premisa ca pot sa fac mai mult decat am facut la echipa precedenta si tot  timpul incerc sa ajung cat mai sus si sa scot maximum din jucatoarele pe care le gasesc unde merg.

 

Etichete:, , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org