W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Handbal, International, National, Reportaje » Dragoș Hanțaru, căpitanul lotului național de cadeți: “Lotul nostru are jucători talentați”

Dragoș Hanțaru, căpitanul lotului național de cadeți: “Lotul nostru are jucători talentați”

 Săptămâna trecută, FRH a organizat în Bacău turneul internațional amical de handbal masculin “Viitorul Azi”, rezervat cadeților (născuți în 1998-1999). Au fost prezente 4 echipe, dar Polonia și România s-au dovedit superioare față de Ungaria și Belarus. Pentru tricolori. acest turneu a fost și  de omogenizare, dar și o ocazie de a juca în fața spectatorilor români. Iată ce au declarat doi jucători ce s-au evidențiat la acest turneu, Dragoș Hanțaru (căpitanul naționalei României la această categorie de vârstă) și polonezul Aleksander Olkowski.

dragos hantaru handbal masculin cadeti Dragoș Hanțaru: Adversarele noastre s-au prezentat cu loturi bine pregătite și cu dorință de victorie, dorință ce nu a fost mai mare decat a echipei noastre. Fiind gazdele acestui turneu, ne-am dorit să îl câștigăm. Înainte de meciurile cu Ungaria și Polonia, am făcut vizionare pentru a putea să le combatem schemele de joc. În opinia mea, echipa Poloniei era singura care ne putea pune probleme, chiar dacă în Ungaria, echipa gazdă a câștigat la un gol diferență meciul cu noi. Faptul că sunt căpitanul naționalei de cadeți m-a obligat să dau totul pe teren și să fac meciuri bune. Lotul nostru are jucători talentati și antrenori de clasă. Prin muncă și dăruire, cred că echipa noastră poate câștiga, în viitor, titlul de cea mai bună reprezentativă a lumii. Mulțumim suporterilor care au fost alături de noi la aceste meciuri și le dorim sărbători fericite alături de cei dragi și un an nou plin de bucurii.

Aleksander Olkowski

Aleksander Olkowski: Am venit la acest turneu fără 4 jucători, fiind accidentați. Am jucat bine în primele doua partide, apoi a urmat jocul cu România. Ne-a surprins echipa României în ultimul meci, în special în faza defensivă. Au practicat o apărare agresivă ce ne-a pus serioase probleme. Și ofensiva României a fost bună în meciul cu noi. Până acum, am întâlnit 7 reprezentative naționale. Din punctul meu de vedere, cel mai puternic adversar mi s-a părut Norvegia, o echipă foarte tehnică, cu un joc în viteză. Mi-a plăcut și echipa României pentru că este formată din jucători puternici.

 

Etichete:, , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org