W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Bacau, Locale, Volei » “Felicit fetele pentru performanta si evolutia din acest sezon!”

“Felicit fetele pentru performanta si evolutia din acest sezon!”

CSS-Bacau-volei-cadete- CSS Bacau a terminat pe locul 7 in Campionatul National de volei cadete, fiind prima calificare la un Turneu Final cu aceasta generatie. Bacauncele “impart” sportul cu scoala, iar antrenorul echipei bacauane este multumit de performanta din acest sezon.

Iata ce a avut de spus antrenorul formatiei bacauane, Traian Snel: “Tinand cont ca a fost primul Turneu Final pentru fete, consider ca evolutia a fost chiar foarte buna, in pofida faptului ca poate locul 7 nu suna tocmai bine. Am castigat doua meciuri din 5, unul l-am pierdut la limita, iar in celelalte doua, toata lumea din jur a spus ca puteam lua macar doua seturi. Retrospectiv vorbind, pot spune ca am avut putin ghinion la tragerea la sorti. Daca am fi cazut cu Sibiul in primul meci si apoi cu Brasovul si Dinamo, poate eram mai bine pentru ca alta era evolutia noastra. Una peste alta, consider ca am avut o prestatie buna si felicit fetele pentru performanta si evolutia din acest sezon!”

Va prezentam si doua declaratii ale bacauancelor cu impresiile de la Turneul Final

Alexandra Bacoiu (capitan, ridicator): “Calificarea la Turneul Final este si va fi mereu o performanta pentru echipa noastra. Fiind primul Turneu Final la care am participat, emotiile au fost mai mari, lucru care ne-a facut sa intram mai timorate in teren.  Cu toate aceastea, ca joc, am avut meciurile mai bune de la o zi la alta. A fost un turneu echilibrat cu echipe valoroase. In ciuda faptului ca nu am reusit sa obtinem un loc pe podium, suntem mandre de noi in continuare si de performanta obtinuta.  Speram ca anul viitor sa fie anul nostru.”

Anghel Marielena (libero): “Consider ca a fost o experienta memorabila. Puteam aborda mai detasate meciurile din grupa. Cred ca a fost un minus si tragerea la sorti a meciurilor din seria noastra. Am fost prea incordate si asta s-a vazut in primele jocuri, cu Dinamo si Bravol Brasov. Dupa partida cu CSS Sibiu din grupa, am prins incredere in noi si am jucat cu determinare. Cred ca am facut un meci bun cu Constructorul, meci decis doar la doua puncte diferenta. In ultimul joc al turneului s-a resimtit si oboseala, dar am reusit totusi sa ne mobilizam si sa ne adjudecam locul 7 la Turneul Final. Ne dorim sa ne calificam si in sezonul viitor la Turneul Final si sa abordam meciurile mai increzatoare in noi.”

Lotul formatiei bacauane: Alexandra Bacoiu, Isabela Demsa, Alina Nistor, Rafaela Toma, Madalina Boboc, Diana Maftei, Claudia Marchidan, Alexandra Cucu, Sanziana Tocila, Crina Birgu, Alexandra Dediu, Oana Popescu, Marielena Anghel, Miruna Carlan. Antrenor: Traian Snel.

 

Etichete:, , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org