W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » National, Volei » Turneul semifinal 2, volei cadete: CSS Bacau si CSS 2 Baia Mare au debutat cu dreptul

Turneul semifinal 2, volei cadete: CSS Bacau si CSS 2 Baia Mare au debutat cu dreptul

css bacau volei cadete In prima etapa din cadrul turneului semifinal 2 al Campionatului National de volei cadete, desfasurat in Bacau, CSS 2 Baia Mare si formatia gazda s-au impus cu 3-1, respectiv 3-0.

In perioada 2-4 iunie, la sala de sport din incinta Colegiului “Vasile Alecsandri” Bacau, 4 echipe se lupta pentru singurul loc care aduce calificarea la Turneul Final: CSS Unirea Iasi. CSS 2 Baia Mare, LPS Cluj si CSS Bacau.

In primul joc al zilei s-au intalnit echipele din Ardeal, iar echipele din Moldova au disputat cel de-al doilea meci al primei etape. CSS 2 Baia Mare a inceput bine jocul cu LPS Cluj, reusind sa castige primele doua seturi. Clujencele s-au mobilizat mai bine in setul 3, pe care l-au castigat cu 25-22. Setul 4 a fost echilibrat pana la scorul de 14-14, apoi baimarencele s-au distantat decisiv, castigand setul cu 25-15.

CSS Bacau si CSS Unirea Iasi se cunosc foarte bine, intalnindu-se in dese randuri atat in grupele preliminare ale Campioantului National, cat si in meciuri amicale. Desi bacauancele s-au impus cu 3-0 in meciurile oficiale din acest sezon, iesencele au crezut in sansa lor si au dat o replica puternica in cel de-al doilea joc al zilei.

CSS Bacau s-a impus cu 3-0, dar scorul este oarecum inselator, cele 3 seturi fiind aprig disputate. Bacauancele au avut ezitari si un joc previzibil in atac, elevele pregatite de Dumitru Matanie compensand printr-o  mobilizare exemplara pe finalurile de set. Un rol important la aceasta victorie l-a avut si publicul prezent, gazdele beneficiind de o atmosfera de vis pentru un joc la nivel de volei cadete. A fost o victorie muncita, dar important este faptul ca formatia bacauana pastreaza sanse mari pentru calificarea la Turneul Final.

Urmatorul joc al echipei bacauane are loc sambata seara, in compania formatiei LPS Cluj.

Turneu semifinal 2, Bacau

Etapa I

LPS Cluj – CSS 2 Baia Mare   1-3 (19-25, 22-25, 25-22, 15-25)

CSS Bacau – CSS Unirea Iasi   3-0 (25-22, 25-20, 25-21)

Clasament dupa prima etapa: 1) CSS Bacau 3 p.;2) CSS 2 Baia Mare 3 p.; 3) LPS Cluj 0 p.; 4) CSS Unirea Iasi 0 p.;

 

Etichete:, , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org