W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Bacau, Fotbal, Locale, National » Fotbal: Declaratiile de la conferinta de presa inaintea partidei SC Bacau – Dunarea Galati

Fotbal: Declaratiile de la conferinta de presa inaintea partidei SC Bacau – Dunarea Galati

conferinta de presa sport club bacau  Sambata, 22 martie, cu incepere de la ora 11.00, Sport Club Bacau intalneste Dunarea Galati, in etapa a-21-a din Liga a-II-a, seria I.

Un joc intre echipa de pe locul 6 in clasamentul intermediar si penultima clasata in aceasta serie. Desi bacauanii sunt favoriti conform calculelor hartiei, antrenorul Viorel Tanase a specificat, la conferinta de presa organizata astazi, ca va fi un joc dificil.

 

 

viorel tanaseViorel Tanase: “Din punctul meu de vedere, ne asteapta un joc dificil. Daca ne uitam pe clasament, normal ca la prima vedere, suntem  favoriti, dar sa nu uitam ca de la inceputul acestui retur, Dunarea a castigat 8 puncte. Un clasamentul al returului pana acum, Dunarea se afla pe locul 2, dupa Iasi. Noi suntem pregatiti pentru acest joc, ne dorim cu ardoare sa castigam cele 3 puncte pentru a ne mentine pe locul 6. Avem un culoar favorabil si trebuie sa profitam de el. Nu ascundem ca Dunarea s-a intarit, in aceasta pauza a facut 4 transferuri, aici includ si antrenorul Costel Enache.  Miron, Ursu si Vraciu sunt jucatori cu experienta care au jucat la nivelul Ligii 1. Sper si cred ca toti care vor intra in teren, ar trebui sa dea suta la suta pentru a ne indeplini obiectivul acestui meci, si anume, cele 3 puncte. Avem forta de a obtine aceasta victorie”.

 

bogdan ungureanu

 

Bogdan Ungureanu: “Vom avea un meci destul de dificil, Dunarea, in primele 4 etape din retur, nu a pierdut niciunul. Speram sa ne motivam foarte bine si sa luam cele 3 puncte pentru a ramane pe locul 6. Eu am incredere in mine, ca in meciurile care vin, nu voi mai rata situatiile pe care le am, atat de usor”.

 

 

 

razvan adascalitei

Razvan Adascalitei: “Ne asteapta un meci destul de greu cu Dunarea Galati. S-au intarit in aceasta iarna, dar suntem foarte motivati si avem un moral foarte bun, tinand cont de ultimul rezultat de la Suceava. ( Intrebat daca va juca titular) Nu stiu, mai sunt  doua zile pana la joc, nu iau eu decizia, treaba mea este sa ma pregatesc foarte bine si sa-l fac pe antrenor sa ma bage in teren”.

 

 

Etichete:, , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2020 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org