W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Handbal, International » Handbal feminin, C.M. Croatia Under 20: Romania – Ungaria 25-24 si tricolorele joaca pentru locurile 5-6

Handbal feminin, C.M. Croatia Under 20: Romania – Ungaria 25-24 si tricolorele joaca pentru locurile 5-6

Nationala-de-tineret-a-Romaniei-handbal-feminin Romania a castigat la limita partida cu Ungaria, dupa un final tensionat in care Gabriela Perianu a vazut cartonasul rosu in ultimele 10 secunde de joc, pentru cea de-a treia eliminare.

Prima repriza a fost mai alerta cu multe goluri marcate de ambele echipe. Romancele sunt conduse cu 0-1 si 1-2, dar fetele antrenate de Sevistean Popa si Cristian Preda trec la conducere, avand si 3 goluri avantaj pe tabela: 6-3 (min.8) si 8-5 (min.13). Apoi unguroaicele isi revin, se apara mai bine iar pe faza de ofensiva devin mai precise, reusind sa conduca la pauza cu 15-14.

Repriza secunda incepe la fel ca prima, cu goluri marcate rapid de ambele tabere, Ungaria conducand la doua goluri diferenta in minutul 39 (21-19).

Doua minute mai tarziu, Denisa Dedu are o parada de exceptie de la 7 metri, iar tricolorele reusesc sa egaleze la 21, cu 15 minute ramase de joc. Romancele prind curaj si se distanteaza la 24-21 si 25-23, Denisa Dedu mai avand o parada  de la 7 metri cu doua minute ramase de joc.

In ultimul minut, Ungaria marcheaza si tricolorele au un atac prelungit, insa nefructificat. Cu 10 secunde ramase, antrenorul Ungariei solicita timeout, iar la 5 secunde de la reluare, Gabriela Perianu este eliminata pentru un fault de joc, primind si cartonasul rosu pentru 3 eliminari in aceasta partida. La ultima faza, unguroaicele se precipita si trimit mult peste poarta, iar Romania se impune la limita cu 25-24.

Cele mai bune marcatoare ale partidei au fost din tabara Ungariei, Luca Szekerczes (9 goluri) si Gabriella Toth (7), in timp ce Maria Constantinescu a marcat 6 goluri pentru tricolore, fiind urmata de Gabriela Perianu cu 5 reusite.

Pentru locurile 5-6, Romania va intalni Franta, invingatoare in partida cu Olanda, 31-25 (14-11).

Romania: Denisa Dedu, Elena Serban, Ana Maria Inculet – Ana Maria Tanasie, Elena Tiron, Maria Zamfirescu, Gabriela Perianu (5), Eliza Cicic, Andreea Carabulea (2), Maria Constantinescu (6), Dana Andreea Pricopi (2), Laura Popa (3), Nicoleta Safta, Andreea Chiricuta (4), Roxana Cirjan (3). Antrenor principal: Sevistean Popa; Antrenor secund: Cristian Preda.

 

Etichete:, , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2023 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org