W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » National, Volei » Inca doua victorii pentru junioarele de la Dinamo Romprest Bucuresti

Inca doua victorii pentru junioarele de la Dinamo Romprest Bucuresti

dinamo romprest bucuresti volei junioare Junioarele de la Dinamo Romprest Bucuresti au obitnut doua victorii, in doua zile, un succes in divizie, 3-2 la Rapid si 3-1 la divizia juniori, in fata formatiei CTF Mihai I Bucuresti.

Elevele antrenate de Radu Adrian si Danut Mavrodin continua seria victoriilor cu inca doua reusite, printre care si un succes obtinut sambata in divizia A est in fata formatiei Rapid Bucuresti.

Desi au condus cu 1-0 si 2-1 la seturi, dinamovistele au fost egalate de fiecare data, antrenorul Adrian Radu preferand sa ruleze tot lotul de jucatoare  avut la dispozitie. Totusi, in decisiv, dinamovistele au fost mai concentrate si s-au impus cu 15-12.

A urmat duminica, meciul de la divizia junioare, tot cu acelasi lot de jucatoare, dinamovistele obtinand victoria cu 3-1.

“Meciul cu Rapid nu a fost atat de greu pe cat arata scorul. Antrenorul nostru si-a permis sa experimenteze lucruri noi, sa dea sansa tuturor fetelor sa joace chiar si cu riscul de a pierde meciul, deoarece obiectivul acestei echipe de divizia B este sa ne ajute sa capatam cat mai multa experienta si sa crestem in valoare. Cat despre meciul cu CTF Mihai I, pot spune ca am inceput cu premiza ca va fi unul destul de usor, dar iata ca atitudinea noastra nu ne-a priit si am pierdut primul set din cauza lipsei de concentrare si a lejeritatii de care am dat dovada. Constientizand greselile pe care le-am facut in primul set, trezindu-ne putin la realitate, am intrat in setul doi mult mai hotarate, deoarece nu ne puteam permite sa jucam asa in continuare. Schimbarea atitudinii noastre a fost esentiala, deoarece ne-am revenit si nu am mai lasat loc de nicio indoiala ca am putea meciul”, ne-a declarat Miahela Pamfil, jucatoare ce evolueaza la Dinamo Romprest Bucuresti pe postul de libero.

Divizia A2 Est: Rapid Bucuresti – Dinamo Bucuresti 2-3 (21-25,25-21,15-25,25-19,12-15).

Divizia juniori, seria C: Dinamo Bucuresti – CTF Mihai I Bucuresti 3-1 (22-25, 24-17, 25-15, 25-22).

Dinamo Romprest Bucuresti – Echipa de start: Dobra Isabela (capitan), Rosca Adina, Motroc Sanziana, Lupescu Claudia, Filipas Loredana, Marin Veronica, Pamfil Mihaela (libero). Au mai jucat: Barsasteanu Andreea, Partnoi Alexandra,  Paveliu Laura, Laurici Alexandra, Tucmeanu Roxana (libero). Antrenori: Radu Adrian si Danut Mavrodin.

Foto: Marius Claudiu.

 

Etichete:, , , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org