W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » National, Reportaje, Volei » “Sunt mandra de mine si de colegele mele!” Vezi declaratiile fetelor de “aur” de la Dinamo Romprest Bucuresti

“Sunt mandra de mine si de colegele mele!” Vezi declaratiile fetelor de “aur” de la Dinamo Romprest Bucuresti

dinamo romprest bucuresti volei junioare Dinamo Romprest Bucuresti a obtinut, pentru al doilea an consecutiv, medaliile de aur la Campionatul National de volei divizia junioare.

Cu un lot format din fete in an terminal, dar si cu jucatoare care inca mai au un cuvant de spus si in anii urmatori la aceasta echipa, echipa Dinamo a aratat “foame” de victorie si tarie de caracter.

Chiar daca au pierdut meciul doi din grupa, in fata formatiei CSM Satu Mare, bucurestencele s-au mobilizat exemplar si s-au impus in semifinala si finala cu scorul de 3-0, obtinand meritat medaliile de aur la aceasta categorie de varsta. Dupa victoria din finala, fetele aveau lacrimi in ochi, unele din ele fiind la meciul de “adio” la nivel de junioare.

Iata ce au avut de spus 4 dintre dinamoviste despre acest turneu final:

Isabela Ionela Dobra Isabela Ionela Dobra (capitan, ridicator): – Pentru mine acest turneu a fost foarte important, deoarece majoritatea fetelor care au terminat junioratul, cu care am petrecut o multime de momente, care au fost alaturi de mine indiferent de situatie si pe care nu o sa le uit niciodata, m-au facut sa simt ca aceasta etapa s-a terminat si pentru mine. A fost un turneu greu cu echipe foarte bune, dar dorindu-ne foarte mult si muncind din greu am reusit sa luam titlul din nou. Sunt mandra de mine si de colegele mele. Desigur ca fara ajutorul domnilor profesori Radu Adrian si Mavrodin Danut nu ajungeam aici. Au avut incredere in noi si ne-au ajutat enorm pe tot parcursul anului pentru ca noi sa aratam ce putem. Tin sa le multumesc lor, cat si spectatorilor, galeriei noastre care au fost alaturi de noi. Le doresc mult succes in continuare colegelor mele care au terminat junioratul.

Adina Maria Rosca

Adina Maria Rosca (fals): – A fost un turneu frumos, cu foarte multe surprize. Am fost o echipa unita care nu a tratat usor niciun meci. Faptul ca am pierdut al doilea meci din grupe ne-a facut sa ne mobilizam si mai mult, deoarece eram hotarate sa castigam turneul. Fiind ultimul an de juniorat al multora dintre noi, am vrut sa demonstram ca suntem varfurile generatiei noastre. Este un sentiment unic sa stii ca ai terminat una dintre cele mai frumoase perioade din viata cu o medalie de aur.
  

 

Andra Maria Artin  Andra Maria Artin (secund): – Castigarea finalei si obtinerea titlului de campion national pentru mine a reprezentat incununarea unui an de antrenamente alaturi de generatia 1996 a clubului Dinamo si a cinci ani de activitate sportiva. Pentru aceasta stralucitoare medalie obtinuta vreau sa multumesc atat familiei mele, care m-a sustinut in tot ceea ce am facut, cat si antrenorilor mei, Radu Adrian si Danut Mavrodin, care au avut incredere in mine promovandu-ma in lotul de junioare. De asemenea, vreau sa multumesc intregului colectiv, cele trei generatii, 1996-2001, alaturi de care am avut un an extraordinar si care au fost aproape inca din prima zi a venirii mele la clubul Dinamo. Tot pe aceasta cale vreau sa ii mentionez si pe cei care si-au adus aportul la  formarea mea ca jucator, antrenorii Leyla Craciun, State Florin, Teodorescu Florin, Dan Jitaru si domnul Dragos.

mihaela pamfil Mihaela Pamfil (libero): – Turneul final de la Brasov a fost ultimul turneu in calitate de junioare pentru jumatate din echipa noastra, fapt pentru care am fost foarte motivate sa terminam in glorie. Chiar daca am pierdut meciul cu Satu Mare in grupe, nu am cedat psihic. Ne-am gandit ca am pierdut o lupta, dar razboiul nu s-a incheiat, mai ales ca meciul a fost pierdut pe baza greselilor nefortate, pe statistica noi fiind mai bune la preluare si la atac. In legatura cu restul meciurilor, pot spune ca sunt mandra de echipa mea pentru ca am reusit impreuna sa ne montam si sa batem tot cu 3-0 fara a lasa loc de interpretari. Am muncit tot anul ca sa ajungem la sfarsitul acestui turneu sa plangem de fericire, dar din pacate au fost cateva lacrimi si de tristete din cauza despartirii noastre de cele care inca sunt junioare si de cei care ne-au indrumat catre succes. Toata stima pentru antrenorii nostrii, fara de care nu am fi ajuns unde suntem acum. In 6 ani de zile de cand s-a format echipa aceasta, am luat 3 titluri de campioni, 3 de vicecampioni si 2 medalii de bronz. Este ceva nemaipomenit. S-a incheiat un capitol important din viata mea si sunt constienta ca trecerea de la junioare la senioare este foarte grea, dar eu stiu ca am sa reusesc, atat eu cat si colegele mele. Toate vom reusi.

Dinamo Romprest Bucuresti, volei divizia junioare: Dobra Ionela Isabela, Stan Teodora Alina, Rosca Adina-Maria, Motroc Sanziana Ioana, Marin Veronica, Filipas Loredana, Artin Andra, Partnoi Alexandra, Pamfil Mihaela, Tucmeanu Roxana, Cristache Denisa, Paveliu Laura, Liteanu Maria. Antrenor principal: Radu Adrian. Antrenor secund: Mavrodin Danut.

 

Etichete:, , , , , , , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org