W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » International, Tenis » Incantator! Simona Halep ajunge in optimi la Roland Garros, dupa 6-3, 6-0 in meciul cu Torro Flor

Incantator! Simona Halep ajunge in optimi la Roland Garros, dupa 6-3, 6-0 in meciul cu Torro Flor

simona halep Simona Halep a avut nevoie doar de o ora si 4 minute de joc in fata numarului 55 mondial, Maria Teresa Torro Flor neavand solutii pentru jocul combinativ al romancei.

Teresa Torro Flor a inceput agresiva aceasta partida, punand probleme serioase in primele 4 ghemuri. Apoi, Simona a realizat breakul si a avut sansa la inca unul, la scorul de 4-2. Jucatoarea din Spania si-a pastrat acel ghem dar l-a pierdut pe urmatorul avut pe propriul serviciu, Simona incheind setul la 6-3.

Primul ghem din cel de-al doilea set a fost si cel mai disputat, Simona avand nevoie de 9 minute pentru a castiga pe propriul serviciu. Lucururile s-au mai simplificat, dar Torro Flor a mai avut sanse de break, toate pe serviciul Simonei, dar nefructificate. Cu un joc complex si agresiv, Simona a dominat setul secund pe care l-a castigat fara drept de apel, cu 6-0.

Fara jucatoarele de pe locurile 1, 2 si 3 mondial, Simona este cea mai bine cotata jucatoare ramasa in competitie, avand si o prestatie pe masura la Rolland Garros, castigand primele 3 partide fara set pierdut.

In optimi, numarul 4 mondial se va intalni cu americanca Sloane Stephens, numarul 19 mondial, care a trecut in turul 3 de Ekaterina Makarova in doua seturi: 6-3,6-4.

 

Etichete:, , , , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org