W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Baschet, International » NBA: LeBron James se intoarce la Cleveland Cavaliers!!!

NBA: LeBron James se intoarce la Cleveland Cavaliers!!!

lebron james cleveland cavaliers LeBron James a afirmat pentru Sport Illustrated ca se va intoarce acasa, la Clevelend Cavaliers, echipa la care a activat in primele 7 sezoane din cariera.  

LeBron James a lasat mirajul “tridentului” din Miami si se va alatura fostei sale echipei, Cleveland Cavaliers. “King” James a evoluat pentru Cleveland in primele 7 sezoane din cariera, apoi, nemultumit de faptul ca nu a reusit sa castige niciun trofeu de NBA cu echipa, a plecat la Miami Heat unde a jucat alaturi cu Dwyane Wade si Chris Bosh.

La Cleveland a disputat o finala in sezonul 2006-2007, pierduta la zero in fata echipei San Antonio Spurs. Cand a fost liber de contract, in sezonul 2010, a renuntat la varianta Cleveland si s-a mutat la Miami, franciza cu care a disputat 4 finale consecutive in NBA, doua pierdute (Dallas Mavericks 2011, San Antonio Spurs 2014) si doua castigate (Oklahoma City Thunder 2012 si San Antonio Spurs 2013).

Fiind nascut in Ohio, aproape de Cleveland, LeBron James isi doreste sa castige cu echipa de “acasa”, primul trofeu din istoria francizei. De mentionat ca formatia din Cleveland are tineri de valoare printre care si 3 alegeri de numarul 1 din draftul NBA: Kyrie Irving (2011), Anthony Bennett (2013) si Andrew Wiggins (2014).

Roto: Shamus/Getty Images

 

Etichete:, , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2023 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org