W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Bacau, Locale, National, Volei » Turneu semifinal volei juniori: Steaua si CSS Bacau s-au calificat la Turneul Final

Turneu semifinal volei juniori: Steaua si CSS Bacau s-au calificat la Turneul Final

css bacau volei juniori Desi Steaua era deja calificata inca de sambata, in ultima etapa s-a aflat  si cea de-a doua echipa ce va merge la Turneul Final al Campionatului National de volei juniori.

Duminica a avut loc ultima etapa a turneului semifinal de volei juniori, CSS Bacau si CSS 1 Constanta disputand meciul decisiv pentru califiare.

Bacauanii au facut cel mai bun meci de la aceasta editie de Campionat National, exact cand era mai mare nevoie, elevii antrenati de Eusebiu Turcanu si Traian Snel fiind in mare forma. Cu Andrei Saracutu letal la serviciu si atac, dar si cu ceilalti jucatori montati pentru aceasta partida, bacauanii au dominat in toate aspectele jocului, reusind o victoria categorica si calificarea la Turneul Final de pe locul secund, cu 5 puncte.

Ultimul joc al turneului, dintre Steaua si Piatra Neamt a fost doar de palmares, stelistii avand asigurata calificarea de pe primul loc in grupa, dupa primele doua etape. Nemtenii luptau doar pentru locul 3 in clasamentul final, cele 3 puncte nefiind de ajuns pentru a mai prinde locul secund. Stelistii au castigat primul set, nemtenii au reusit sa se impuna in cel secund, cu 27-25, dar bucurestenii au inchis meciul in urmatorele 2 seturi, cu 25-21 si 25-7.

Iata rezultatele inregistrate duminica si clasamentul final al turneului semifinal disputat in Bacau:

CSS Bacau – CSS 1 Constanta   3-0 (25-22,25-16, 25-10)

Steaua Bucuresti – LPS Piatra Neamt   25-14, 25-27, 25-21, 25-7)

Clasament Final: 1) Steaua 9 p.; 2) CSS Bacau 5 p.; 3) CSS 1 Constanta 2 p.; 4) LPS Piatra Neamt 1 p.;

 

Etichete:, , , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2020 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org