W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Handbal, International » Victorie in primul meci de Champions League: HCM Baia Mare – MKS Selgros Lublin 30-25

Victorie in primul meci de Champions League: HCM Baia Mare – MKS Selgros Lublin 30-25

HCM-Baia-Mare-handbal-feminin Baimarencele s-au impus in partida de pe teren propriu, in fata formatiei poloneze Selgros Lublin, desi gazdele au avut un inceput ezitant, fiind conduse  cu 4 goluri in minutul 15.

Baimarencele au debutat in noul sezon de Champions League la handbal feminin, vineri seara, in fata propriilor spectatori din Sala Sporturilor “Lascar Pana”.

Inceputul a fost ezitant pentru gazde, in timp ce polonezele au punctat prin atacuri finalizate rapid. Daca in minutul 10 scorul era 5-3 pentru poloneze, diferenta a crescut la 4 goluri, 5 minute mai tarziu, 9-5. Jocul gazdelor a inceput sa se lege in cea de-a doua parte a primei reprize, in timp ce oasptele nu au mai gasit drumul spre gol. Finalul primei reprize apartine gazdelor, baimarencele plecand la cabine cu 4 goluri avantaj, 16-12.

Repriza secunda incepe bine pentru gazde, care se distanteaza la 6 goluri, diferenta cea mai mare fiind de 27-20 in minutul 50. Oaspetele mai reduc din diferenta si pe fondul relaxarii gazdelor, iar Paula Ungureanu se remarca la ultima actiune a jocului cu o parada la o actiune de 1 la 1.

Do Nascimento a fost cea mai prolifica marcatoare pentru gazde, cu 6 reusite (4 de la 7 metri), dar baimarencele s-au evidentiat inca o data printr-un joc colectiv cu multe marcatoare (12 la numar).

Asadar un incepu cu dreptul pentru HCM Baia Mare, in noua editie de Champions League, urmatorul joc pentru campioana Romaniei in aceasta competitie avand loc pe 25 octombrie, in Franta, cu formatia Metz Handball.

HCM Baia Mare: Alexandra Do Nascimento 6 goluri), Valentina Ardeal Elisei (4), Eliza Buceschi (4), Elena Gjeorgijevska (3), Ekaterina Davydenko (2), Anastasiya Lobach (2), Laura Oltean (2), Gabriela Szucs (2), Tiron (2), Kseniya Makeeva (2), Luciana Marin (1), Adriana Nechita (1). Antrenor principal: Costica Buceschi, Antrenor secund: Magdalena Kovacs.

 

Etichete:, ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2021 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org