W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Bacau, Locale, National, Volei » Volei cadete: CSS Bacau si CSS Pro Volei Botosani se vor intalni si la Turneul Semifinal

Volei cadete: CSS Bacau si CSS Pro Volei Botosani se vor intalni si la Turneul Semifinal

css bacau css pro volei botosani volei cadete Dupa ce s-au intalnit in seria A in Campionatul National de volei cadete, cele doua formatii fac parte si din aceeasi grupa semifinala, alaturi de echipele: BP Hasdeu Buzau (echipa organizatoare a turneului semifinal), CS Constructorul Bucuresti, CSS Toplita si CSS 5 Bucuresti.   

CSS Bacau si CSS Pro Volei Botosani si-au impartit victoria in prima faza a campionatului, fiecare impunandu-se cu scorul de 3-1 in jocul disputat pe teren propriu, terminand pe primele doua locuri in seria A. Cele doua formatii si cei doi antrenori se cunosc foarte bine, avand in vedere ca s-au intalnit si la categoria sperante cu aceasta generatie.

Iata ce au declarat cei doi antrenori despre grupa semifinala:

Traian Snel (CSS Bacau): “Este o grupa dificila, atat la prima vedere, dar cred ca si la fata locului. Sunt echipe bune, aici ne includem si pe noi, Botosani, doua echipa din Bucuresti care tot timpul au fost bune, iar Toplita si BP Buzau chiar daca au terminat mai jos in grupe, au avut serii dificile. Chiar este o grupa tare, iar cine o sa inceapa bine si o sa-si doreasca mai mult victoria se va califica la Turneul Final”.

Ana-Maria Precol (CSS Pro Volei Botosani): “Este o grupa echilibrata, ce-i drept, e greu sa te exprimi inainte sa vezi echipele in actiune. Una peste alta, un adversar pentru noi putem fi noi insine. Sunt meciuri bune in picioare, de un nivel valoric superior celor de pana acum. Bineinteles, cel mai bun sa castige! Noi suntem în primul an de cadete si din acest motiv, o calificare în Turneul Final ar fi intr-adevar o realizare”.

Faza semifinala este formata din 4 grupe de cate 6 echipe, cele mai bune doua formatii din fiecare grupa fiind calificate la Turneul Final. Faza semifinala are loc in perioada 25-29.03.2015.

 

Etichete:, , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org