W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Bacau, Locale, National, Volei » Volei feminin: Cadou si diplome pentru fiecare participanta la “Cupa Sperantelor” Bacau, editia I

Volei feminin: Cadou si diplome pentru fiecare participanta la “Cupa Sperantelor” Bacau, editia I

cupa sperantelor CSS Bacau a organizat prima editiei a “Cupei Sperantelor”, competitie amicala pentru diviziile sperante si minivolei. Indiferent de locul ocupat in clasament, organizatorii au oferit la fiecare participanta cate un cadou si o diploma.

Pentru a evolua in cateva meciuri amicale, antrenorul Dumitru Matanie a organizat un turneu amical la care au participat 6 echipe la categoria de minivolei si 2 formatii la divizia sperante.

Datorita unui numar mare de jucatoare, clubul bacauan s-a prezentat cu doua echipe la divizia sperante. Si orasul Iasi a fost reprezentat de doua formatii, CSS Unirea Iasi 1 si 2, la competitia de minivolei mai fiind prezente echipele CSM Braila si LPS Piatra Neamt. Desi au fost invitate mai multe echipe, competitia la divizia sperante a reunit doar doua formatii, CSS Bacau si CSM Braila.

Sistemul competitional a fost jocuri fiecare cu fiecare, la sfarsitul partidelor programate facandu-se clasamentul final al competitiei. De mentionat ca la minivolei s-a jucat dupa sistemul cel mai bun din 3 seturi, doar in finala s-a desfasurat dupa sistenul cel mai bun din 5 seturi.

Bacauancele s-au impus in ambele categorii de varsta, iar CSM Braila a terminat pe locul 2 la cele doua divizii, podiumul la minivolei fiind completat de formatia CSS Unirea Iasi 1.

La finalul competitiei, antrenorul Dumitru Matanie, cu sprijinul parintilor de la clubul CSS Bacau, au oferit cate un cadou fiecarei participante, alaturi de o diploma. Primele 3 clasate de la minivolei, si cele doua formatii de la sperante, au primit medalii, echipele fiind premiate si cu un trofeu. Asadar bacauancele au terminat competitia cu zambetul pe buze si cu doua medalii, mici “premii” pentru daruirea in jocuri ale micutelor sportive.

 

Etichete:, , , , , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org