W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Handbal, International » C.E. handbal feminin under 17: Romania-Danemarca 23-31 (14-19). Tricolorele vor juca in finala mica

C.E. handbal feminin under 17: Romania-Danemarca 23-31 (14-19). Tricolorele vor juca in finala mica

romania - handbal feminin under 17 In cea de-a doua semifinala a Campionatului European de handbal feminin junioare, Romania a pierdut in fata Danemarcei cu 23-31.

Vineri seara, 21 august, nationala de handbal junioare a Romaniei a intalnit Danemarca, in cea de-a doua semifinala a Campionatului European under 17, desfasurat in Macedonia.

Daca Danemarca a fost mare favorita pentru un loc la medalii, tricolorele nu erau cotate cu sanse mari la calificarea in semifinale.  A fost inca un test pentru elevele antrenate de Mariana Tirca, dar de aceasta data tricolorele nu au mai reusit sa obtina victoria.

Danezele au condus aproape in permanenta pe tabela, fiind doar un rezultat de egalitate, 1-1. Danezele s-au distantat la 9-4, dar tricolorele revin puternic si micosreaza diferenta la doar doua lungimi, 10-8. Totusi, nordicele au fost de neoprit pe faza ofensiva, reusind sa termine prima repriza cu 5 goluri avans, 19-14.

Nordicele si-au marit avantajul, la 8 goluri in repriza secunda, impunandu-se meritat in aceasta partida cu scorul de 31-23.

Tricolorele au marcat 23 de goluri, dar insuficient in fata unui adversar care a stiut sa joace compact in aparare (6-0), iar pe faza ofensiva a avut o buna circulatie a mingii.

Asadar, tricolorele nu vor juca in marea finala, dar inca mai pot obtine medaliile de bronz, Romania intalnind Ungaria in finala mica, duminica, de la ora 16.00.

De mentionat ca Ungaria a pierdut la 9 goluri diferenta intalnirea cu Rusia, 24-33 (11-17).

Romania: Daciana Hosu, Elena Nagy – Elena Verde (1), Bianca Dinut (1), Alexandra Badea (1), Claudia Lacatus, Sorina Tirca (9), Alexandra Munteanu (2), Ingrid Bodo, Teodora Popescu (3), Cristina Cretu, Raluca Petrus (2), Daria Bucur (1), Alexandra Banciu (1), Elena Serban, Andreea Tecar (2). Antrenor principal: Mariana Tirca.

Foto: mk2015.ehf-euro.mk

 

Etichete:, , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2022 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org