W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Editoriale » Jurnalsportiv.ro – ideologie apolitică

Jurnalsportiv.ro – ideologie apolitică

Radu Adrian Bejan jurnalsportiv.ro Pentru a evita în viitorul apropiat discuţii pe tema politică şi în speţă, axarea pe anumite cluburi sportive, jurnalsportiv.ro doreşte să lămurească eventualele întrebări privind culoarea politică naţională sau locală a site-ului.

Site-ul este finanţat de către administrator, fără alte variante externe care să influenţeze o anumită apartenenţa politică.  Personal, nu am afinităţi speciale pentru un partid anume.

De asemenea, doresc să specific faptul că pentru publicarea articolelor despre anumite cluburi sau organizaţii sportive, nu se percepe nicio taxă. Singurul scop este de a face publicitate sportului în sine şi a practicanţilor în acest domeniu.

Mentionez că pe site nu vor fi ştiri scandaloase  sau batjocoritoare la adresa unor persoane din lumea sportului, a persoanelor ce conduc sau patronează cluburi sportive.  Jurnalsportiv.ro nu este conceput pentru a ataca, a judeca, a umili sau a distruge sportul.  Dorinţa mea este să construiesc . Îmi asum  “naivitatea” şi doresc să fiu recunoscut prin aceasta. Site-ul de faţă nu este perfect, nu a fost şi nici nu va fi, dar “măcar” să fie curat în numele sportului.

 

Etichete:,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org