W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Ce reprezintă jurnalsportiv.ro ?

Radu Adrian Bejan jurnalsportiv.ro Invaziile de anti-informaţii sportive pe site-urile din domeniu au dus la “naşterea” unui nou site, jurnalsportiv.ro, ce îşi doreşte respectarea ideologiei de ştire şi reportaj sportiv, DOAR sportiv.

Presa sportivă actuală promovează informaţiile culese din mediul seniorilor, juniorii fiind o categorie trecută pe plan secund. Deşi jurnalsportiv.ro are sediul în Bacău, informaţiile vor fi locale, din judeţul Bacău, naţionale şi internaţionale, “hrănind” astfel o gamă largă de “pofticioşi” dornici de a afla evenimentele dedicate atât seniorilor, cât şi juniorilor.

Când ne referim la sport ne gandim la activitate fizică, axată pe relaxare sau performanţă. Jocurile sportive au reguli specifice, unele sporturi fiind mai vizionate, mai practicate, mai spectaculoase decât altele. Cert este ca majoritatea dintre noi a practicat sport de relaxare, dar pentru nivel de performanţă, aici este alt subiect. Cu toţii ne bucurăm cand un sportiv român câştigă o medalie pe plan internaţional, dar trecem cu vederea efortul supraomenesc folosit la antrenamente pentru acea performanţă. Este uşor să criticăm şi să judecăm din fotoliu atunci când suntem nemulţumiţi de rezultatul unui sportiv, dar dacă nu avem trăirea fizică şi emoţională cu privire la acel sport, facem o mare nedreptate morală persoanei pe care o analizăm în mod subiectiv. În spatele unei performanţe notabile stau zeci, sute, mii, poate zeci de mii de ore de antrenament, de sudoare depusă, de efort fizic şi psihic, pe scurt, de MUNCĂ. Aşa cum un muzician care foloseste un instrument, are nevoie de mult exerciţiu pânâ să fie maestru în acel domeniu, aşa şi un sportiv are nevoie de antrenament pentru perfecţionarea în sportul pe care îl practică. Uneori sesizăm lacrimi în ochii sportivilor. Acele lacrimi sunt marturia adevarată a sacrificiilor facute pentru… un moment de glorie. Sunt foarte rare cazurile în care performanţa vine datorită norocului, a intâmplării şi nu a muncii depuse. În cele mai multe sporturi, antrenamentele sunt făcute de la vârste foarte fragede, 5-7 ani, antrenamente care la început se axează pe amuzament, pe mentalitatea de concurenţă între copii. Acei copii se pot mobiliza pe termen lung, pot indrăgi acel sport, pot fi educaţi, pot învăţa eşecul şi victoria, se pot maturiza şi pot dezvălui altor persoane “secretele” acelui sport.

De multe ori, părinţii vor să vadă aptitudiniile copiilor, să-i înveţe să fie competitivi, să aibă activităţi extraşcolare. Alegerea sportului pentru copil nu este o decizie uşoară. Adesea, părintele cedează la rugăminţile copilului, care e fascinat de un joc anume şi astfel se alege sportul. Jurnalsportiv.ro işi propune să prezinte o gamă cât mai largă de sporturi accesibile pentru copii, iar alegerea să fie facută prin selectarea din cât mai multe opţiuni. Alegerea nu înseamnă neaparat şi garantarea performanţei, dar o educaţie sportivă poate fi benefică fizic şi mental pe viitor.

De asemenea, jurnalsportiv.ro vrea să ofere vizitatorilor ştiri din cât mai multe sporturi, informatii pe care altfel le-ar vizualiza prin accesarea mai multor site-uri. Nu va vorbi cineva despre un sportiv sau o echipă fantasmagorică, ci vor vorbi rezultatele, ştirile reale.

Pe site veţi întâlni şi editoriale despre anumite sporturi şi situaţii sportive, un scurt istoric al jocurilor mai cunoscute la noi, şi “perle” simpatice ale personajelor din sport pentru descreţirea frunţii şi pentru că un moment de amuzament sigur nu dăunează sănătăţii. Pe lângă aceste “ameninţări”, jurnalsportiv.ro este dispus la păreri şi idei pentru a observa şi dorinţele vizitatorilor.

Cu speranţa ca “devoratorii” de sport, de toate vârstele, işi doresc să afle totul despre sport, despre istoricul anumitor sporturi, ştiri pe scurt, evenimente şi dezvoltarea de reportaje privind şi alte sporturi, nu doar fotbalul, jurnalsportiv.ro vrea să “obsedeze” cititorul şi să-l hrănească doar cu… SPORT. Un “pariu” nebunesc al administratorului acestui site, care doreşte să implementeze informaţiile “curate” , fără cancanuri, fără viaţa extra-sportivă, fără publicitate pentru oamenii care nu au treabă cu sportul şi fără scandaluri. Plictisitor, nu-i aşa?

Etichete:, ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2024 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org