W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Handbal, International » Brazilia este noua Campioana Mondiala la handbal feminin

Brazilia este noua Campioana Mondiala la handbal feminin

brazilia campioana mondiala la handbal feminin 2013 Brazilia, singura echipa neinvinsa la acest Campionat Mondial, a trecut in finala de reprezentativa tarii gazda, Serbia, cu 22-20 fiind a doua Campioana Mondiala noneuropeana la handbal feminin, dupa Coreea de Sud in 1995.

Brazilia a intalnit in aceasta seara echipa organizatoare a acestui Campionat European, Serbia. Echipa sud-americana a inceput mai bine jocul, dar gazdele, sprijinite frenetic publicul numeros, au revenit si au preluat conducerea pe tabela. Finalul de repriza apartine braziliencelor, care au condus cu doua goluri dupa 30 de minute, 13-11.

Tot Brazilia a inceput mai bine repriza secunda, avand un avantaj de 5 goluri pe tabela in minutul 35. Serbia a incercat sa revina in joc, a redus avantajul la un singur gol, 16-15, dar Nonascimento marcheaza pentru brazilience dupa 9 minute de seceta pe tabela. Sarboaicele revin din nou, si egaleaza la 20 in minutul 58. Apoi, braziliencele au aratat un calm de invidiat pe final de joc, au marcat de doua ori si au inchis culoarele in aparare. Ultimul minut de joc a fost chinuitor pentru Serbia, care se multumeste cu titlul de vicecampioana mondiala in anul in care a organizat aceasta competitie, in timp ce Brazilia devine prima tara sud-americana care castiga titlul suprem in comeptitia feminina.

In finala mica, disputata tot astazi, Danemarca a invins Polonia cu 30-26 dupa ce polonezele aveau 3 goluri avantaj la pauza, 15-12.

Etichete:, , , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2020 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org