W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » International, Tenis » Transfer de marca pentru HCM Baia Mare! Camilla Herrem a semnat un contract pe 2 ani

Transfer de marca pentru HCM Baia Mare! Camilla Herrem a semnat un contract pe 2 ani

Camilla Herrem HCM Baia Mare a realizat un prim transfer de marca, Camilla Herrem semnand un contract pe 2 ani de zile, valabil din iulie 2014. Extrema stanga a nationalei Norvegiei, Camilla a purtat discutii cu clubul maramuresan si la mijlocul lunii noiembrie 2013, dar acordul scris a avut loc marti seara, 21.01.2014.

Camilla Herrem, extrema stângă a naţionalei Norvegiei, are un palmares de invidiat. Născută în Sola, Herrem a câştigat de două ori Campionatul European ( 2008 şi 2010), o singură dată Campionatul Mondial (2011) dar şi o ediţie a Jocurilor Olimpice ( 2012), după o finală istorică cu Muntenegru. La Campionatul Mondial din China (2009), unde Norvegia a cucerit medalia de bronz, Herrem a fost declarată cea mai bună extremă stânga a turneului final.

“Camilla aduce un plus de experienta, jucand in nationala Norvegiei nu poti sa nu ai valoare. Sper sa aduca si profesionalism la echipa, pentru ca in tarile nordice se stie ca antrenamentele sunt foarte mult individualzate si fiecare jucatoare are un program pe care il respecta, acest lcuru il doresc sa-l facem si noi la HCM. <<Afara>> nu se fac doua antrenamente cu echipa, fiecare jucatoare se pregateste individual dupa un anumit program si cu echipa fac un singur antrenament, a declarat pentru jurnalsportiv.ro, antrenorul formatiei baimarene, Costica Buceschi.

Despre alte transferuri, Costica Buceschi a precizat: “Noi incercam sa aducem jucatoare din Europa, pe posturile deficitare, pe care nu le putem acoperi cu jucatoare de valoare din Romania. In special la inter dreapta, acolo unde, in afara de Melinda Gieger, este un mare gol in Romania, drept dovada ca la nationala se joaca cu dreptace. Speram sa aducem o jucatoare cat mai buna sa faca fata rigorilor din Champions League. Si la linia de 9 metri daca am putea sa aducem un inter stanga, care sa fie finalizator, in special din afara liniei de 9 metri”.

Foto: Solfrid-therese/Wikimedia Commons

 

Etichete:, , , , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2021 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org