W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » National, Volei » Volei, Divizia Speranţe: Declaraţiile fetelor “de aur” de la Dinamo Romprest Bucureşti

Volei, Divizia Speranţe: Declaraţiile fetelor “de aur” de la Dinamo Romprest Bucureşti

dinamo romprest bucuresti volei feminin sperante campioane nationale 2013-2014  Fetele de la clubul Dinamo Romprest Bucureşti au cucerit medalia de aur şi la Campionatul Naţional de Volei destinat speranţelor (junioarelor 3). Echipa antrenată de Dănuţ Mavrodin şi Adrian Radu a trecut în finală de formaţia CSS 5 Bucureşti, la capătul unui joc ce a avut nevoie de set decisiv, câştigat de dinamoviste cu 15-3.

Vă prezentăm, în cele ce urmează, declaraţiile jucătoarelor de la divizia speranţe, cele mai în măsură să facă un rezumat al sezonului competiţional 2013-2014, dar şi cu câteva impresii legate de finala din acest an. Deşi, cu medalia cea mai râvnită din competiţia internă, tinerele campioane rămân modeste în declaraţii şi recunosc faptul că această performanţă a fost realizată in echipă.

 

claudia lupescu Claudia Nicoleta Lupescu (căpitan şi trăgător secund): “Anul acesta a fost o performanţă pentru mine, devenind din vicecampioana anul trecut (performând la LPS Mircea Eliade), în campioană. A fost şi o determinare în plus acea medalie de argint, ca să îmi doresc mai mult de la anul următor. Pregătirea pentru campionatul acesta a început încă de la sfârşitul celui de anul trecut, iar munca şi devotamentul au dat roade. Echipele au fost şi ele competitive, iar unele chiar ne-au pus în dificultate. Totusi, dorinţa de a deveni campioane a învins toate obstacolele şi am fost cu adevărat o echipă unită. Pentru mine, să devin campioană a însemnat răsplata muncii mele depuse, obţinând astfel şi titlul de cea mai completa jucătoare a turneului”.

 

alexandra laurici Laurici Alexandra (ridicător): “In primul rând, sunt foarte fericită şi mândră că am reuşit această performanţă de a ieşi campioane naţionale la divizia speranţe, alături de echipă şi de antrenori . În al doilea rând, această medalie este oglinda anilor de muncă de până acum, a orelor de antrenament, a nervilor,  şi a criticilor. În acelaşi timp, sunt mândră şi mă bucur pentru diploma obţinută pentru cel mai bun ridicător care dovedeşte că sunt apreciată şi din afară, nu numai de antrenori şi apropiaţi. Vreau să le mulţumesc antrenorilor că m-au învăţat tot ce stiu acum şi că am reuşit să-mi fac familia şi prietenii să fie mândrii de mine şi de echipă la care evoluez ca ridicător de aproximativ doi ani”.

 

andreea agapian  Andreea Agapian (centru): ” Turneul final 2013-2014 de speranţe, pentru mine, a fost unul plin de emoţie şi speranţă. Participarea şi câştigarea acestuia a reprezentat o răsplată a muncii şi a sacrificilor depuse. Adversarele avute au fost unele pe măsură, respectiv, Târgu Mureş şi CSS 5 meritând să ajungă aici. Festivitatea de premiere a fost una deosebită emoţionându-i pe toţi cei prezenţi. Le mulţumesc antrenorilor pentru sfaturile date şi pentru că au avut încredere în noi, dar şi părinţilor pentru că ne-au susţinut. Mă bucur că am participat la acest turneu şi că am câştigat medalia de aur”.

 

 

adelina martinescu Adelina Martinescu (centru): ” (despre finala turneului) “A fost de-a dreptul cel mai greu meci cu cele mai multe emoţii transmise de până acum, un sentiment de frică, tremur, convingere şi putere. Am încercat în primele 2 seturi să ne arătăm adevărata putere, am reuşit asta, apoi, spre final, ne-au acaparat emoţiile şi am devenit puţin mai vulnerabile. Dar cum după ploaie iese soarele şi pe strada noastra într-un final bun a ieşit şi am fost desemnate campioane, purtând cu mândrie, fiecare din noi, câte o medalie ce ne va reprezenta pe viaţa meritul. Mulţumesc echipei mele şi antrenoriilor mei pentru că, în tot, acest timp, am fost uniţi. Sper la mai multe campionate cu rezultat pozitiv de fiecare dată” .

Foto: Nicoleta Lupescu.

Etichete:, , , , , , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2023 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org